OVA 2 zodijaka MORAJU NASTAVITI DALJE, umjesto što čekaju i UZALUDNO se nadaju da će im se LJUBAV UZVRATI!

OVA 2 zodijaka MORAJU NASTAVITI DALJE, umjesto što čekaju i UZALUDNO se nadaju da će im se LJUBAV UZVRATI!

19 rujna, 2023 0 By Admin

OVAN

Možda ćete se osjećati odvojenije nego inače, zbog položaja planeta. Zasigurno u smislu jedne veze, znate da se duboko u sebi osjećate izrazito strastveno, pa čak i pomalo opsjednuto, ali nemate namjeru odavati igru ​​niti da im o tome date do znanja. Vaša potencijalna ljubav može se zapitati što se događa. Može pomoći ako malo objasniš!

 

BIK

Sadašnja astralna konfiguracija znači da nemate praktički nikakvu opciju nego promijeniti se kako biste se prilagodili novim utjecajima koji ulaze u vaš odnos s određenom vrlo posebnom osobom. Postoji jedna alternativa, a to je pokušati zadržati sve točno onako kako je bilo, što neće ići. Jedna faza završava i nova, najugodnija faza počinje.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Koliko god se trudili doći do nekoga, čini se da nailazite na zid od cigle. Planetarni tranziti ukazuju na to da bi vam to moglo biti jako frustrirajuće, jer želite riješiti određeni problem. Postoji način da zaobiđete ovu poteškoću, ali to uključuje spremnost promijeniti svoje gledište i perspektivu; onda će se to riješiti samo od sebe.

 

RAK

Položaj planeta može vam dati samo izliku koja vam je potrebna da ne morate objašnjavati zašto se vaše ponašanje prema određenoj osobi nedavno promijenilo. Možete im dati razne duge i nejasne razloge bez priznavanja određenih osjećaja za koje biste radije da ih nemate. Međutim, moći ćete se izvući s ovim samo tako dugo.

 

LAV

Imate priliku napraviti neke značajne pomake u važnom odnosu, posebno s sadašnjom astralnom konfiguracijom. Možda ste shvatili da se određena uvjerenja ili stavovi koje ste držali više odnose na prošlost nego na vašu sadašnju situaciju i sada ste spremni učiniti nešto po tom pitanju. Iako se stvari možda neće popraviti preko noći, početak će donijeti značajnu razliku.

 

DJEVICA

Planetarna usklađenost znači da biste mogli sumnjati zašto ste se uključili u određenu vezu. Međutim, unutar ove dileme je zatvorena mogućnost otkrivanja istinske jasnoće. Morate biti spremni pogledati odakle dolaze sumnje i zašto ste uplašeni. Tada budite spremni uzeti korak vjere i vjerujte unutarnjem znanju koje vam dolazi.

VAGA

Predobro znate što određena osoba stvarno osjeća prema vama i zbunjeni ste zašto ne mogu biti iskreniji. Položaj planeta možda u početku neće pomoći stvarima, jer će oni skloni razgovarati o svemu pod suncem osim o onome što vas stvarno zanima. Ako samo budete strpljivi, možda ćete uskoro otkriti promjenu u njima.

 

ŠKORPIJA

Sadašnja astralna konfiguracija vas inspirira da posegnete za novim iskustvima u pogledu vaših odnosa. Ako ste nedavno izašli iz teškog trenutka, nećete se htjeti prebrzo žuriti natrag u bilo što, a sigurno ne želite biti uhvaćeni na odskoku. Međutim, novo prijateljstvo može vas samo dovesti u iskušenje da ispitate u čemu ste možda pogriješili

 

STRIJELAC

Općenito ne volite zastoje ili odgode, pogotovo kada su u pitanju ljubavne stvari, jer se to protivi svim pričama o tome kako bi se prava romansa trebala odvijati. Ali današnje planetarno poravnanje znači da ćete imati izazov na svojim rukama. Uočavate prepreku hitnom pitanju zbližavanja s nekim. Idite na neobičnije rješenje!

 

JARAC

Položaj planeta može poslužiti da zbuni probleme ovih dana, čak i dok ih pokušavate razjasniti. Problem je u tome što dok ste zauzeti optuživanjem nekoga tko vam je blizak da ne znate gdje je, iskreno, niste sigurni ni gdje ste. Možda će vam pomoći da provedete neko vrijeme u razmišljanju kako biste utvrdili svoju poziciju prije nego što svalite krivnju.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Možda se čini da vas strast obavija sa svih strana, s sadašnjom astralnom konfiguracijom. Rijetko ste osjetili takvu dubinu osjećaja, a za početak ste prilično zaljubljena osoba! Riječi “opsjednutost” i “posjedovanje” padaju vam na pamet, dok ste usredotočeni na nekoga posebnog. Iskoristite ovu priliku da im kažete kako se osjećate, ali nemojte ih prestrašiti.

 

RIBE

Planetarni aspekt može ukazivati ​​na to da ste trenutno sami sebi najgori neprijatelj što se tiče bliskog osobnog odnosa. Postoji nešto u vašem stavu što vas potiče da potkopate ono što bi moglo biti stvarno obećavajuće partnerstvo. Odgovor ne leži u bilo čemu što vaš partner (sadašnji ili budući) može ili ne mora učiniti, već u vama samima. Morate se povući i sagledati sve iz druge perspektive.