Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, pred vama je VRLO TEŠKA SEDMICA od 18. do 24. aprila!

Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, pred vama je VRLO TEŠKA SEDMICA od 18. do 24. aprila!

17 travnja, 2022 0 By Admin

2. Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Ovaj tjedan donosi vam mješovitu poruku komunikacije. Bit će vam poslan paket koji se neće pojaviti, a koji će izluditi i pošiljatelja i primatelja (sebe), jer se osjećate kao da nemate nade promijeniti stvari poput poštanskog sustava.

Posebno ste osjetljivi na tranzite koje pokreće Merkur, a 18. ugošćujemo Merkur u konjunkciji s Uranom, što je glavni razlog zašto nećete dobiti svoj paket ili bilo koju drugu korespondenciju koja je pravovremena.

Iako ćete tijekom tjedna ući u sezonu Bika, još uvijek osjećate lebdeću prisutnost Ovna i njegovu ratobornu energiju, i iskreno, to vam ne odgovara.

Ovaj tjedan ćete osjećati poseban osjećaj želje da se oslobodite. Vaša frustracija će se odraziti u vašoj vezi, a vi ćete započeti nekoliko sumornih svađa sa svojim partnerom koje će samo pokazati da ste vi ta s problemom, a ne oni. Duboko udahni, Bik — sve će se riješiti samo od sebe.

 

3. Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Ono što se događa za ovaj tjedan jest da je vaša intuicija na vrhuncu, a sve što shvaćate je negativno. Ne osjećate se paranoično, osjećate se u kontaktu, a to je ono što vam posebno smeta. Ne možete staviti prst na to, ali nešto nije u redu.

Nedostatak sna također može biti uključen, a kako to biva s ljudima koji su u ugodnim vezama, oni su skloni svoju agresiju istjerati na onoga koga vole.

A to je upravo ono što ćete učiniti, previše na užas vašeg partnera.

Mjesečev sekstil Pluton je ono što će pokrenuti najgori dio vaše mašte i nećete se moći otresti osjećaja da vam netko govori iza leđa ili da su loše vijesti na horizontu.

Dovodi vas do ludila samo razmišljajući o stvarima o kojima nemate pojma. A kada se osjećate zarobljenim, okrećete se onima oko sebe. Ovaj tjedan čini da se osjećate kao zarobljeni štakor; opstanak vam je na umu broj.

Stranice: 1 2