3 horoskopska znaka koji će PREKINUTI SVOJU VEZU tijekom Mjeseca nasuprot Venere od 18. aprila 2022.

3 horoskopska znaka koji će PREKINUTI SVOJU VEZU tijekom Mjeseca nasuprot Venere od 18. aprila 2022.

17 travnja, 2022 0 By Admin

2. Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Pokušao si. To je tvoja izjava. I koliko god to zvučalo kratko i slatko, u vašem srcu doista više nema mjesta za rasprave ili velike fraze o odlasku.

Imali ste to, a s Mjesecom nasuprot Venere na nebu, koji predvodi, vi ste stopostotno ispunjeni idejom da raskinete s osobom s kojom ste bili povezani.

Ovaj prekid vam je već neko vrijeme na pameti, a nastavili ste misliti da će vam nešto dati; držao si se nade i vidi što ti je to donelo – bol u srcu i izgubljeno vrijeme.

Iako ništa od ovoga nije zabavno, a sve je bolno, to je nešto što se mora učiniti.

Vi ste osoba odabrana ovdje da izvršite djelo; vi ste ta koja mora započeti raskid, jer vaša druga druga osoba nema potrebu ništa mijenjati. Ako se želite promijeniti, dopustite da Mjesečeva opozicija Venera vodi put. Vrijeme je da se ovo završi.

3. Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Posljednje što ste imali na umu bilo je da vaša veza padne u takav rasulo da više ne možete izdržati, a ipak, to se dogodilo. A s tranzitnim Mjesecom nasuprot Venere koji lebdi iznad glave, osjećat ćete očaj previše.

Vi i vaša osoba se već neko vrijeme ne slažete, ali oboje se slažete s tim programom koji kaže: “Zajedno smo zauvijek jer tako treba biti.” Pa, ništa nije kako bi trebalo biti ako ste oboje u emocionalnoj boli cijeli dan.

Ne postoji ugovor koji kaže da morate ići kroz život zajedno, iako je sve što jedno drugome nosite samo bol u srcu. Došao je dan i trebaš biti jak. Vrlo brzo ćete se rastati. Posjedujte ga i idite naprijed.

Stranice: 1 2