3 horoskopska znaka koji će pronaći SREĆU u LJUBAVI za vrijeme PUNOG MJESECA 16. i 17. aprila 2022.

3 horoskopska znaka koji će pronaći SREĆU u LJUBAVI za vrijeme PUNOG MJESECA 16. i 17. aprila 2022.

16 travnja, 2022 0 By Admin

2. Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

O ljubavi si dopuštaš samo sanjati, a rijetko kad u nju zaoraš, a da prvo ne podigneš zidove. Bojali ste se pustiti, kada je ljubav u pitanju, a to znači da vas čeka veliko iznenađenje 16. i 17. travnja. Ta magija Punog Mjeseca je na vama i potrest će vas do srži; volio bi ponovno vjerovati u ljubav, ali – ali – ali …. već dugo nisi bio u stanju pokazati takvu ranjivost.

Pogodi što? Vaše polje sile ‘NE’ uskoro će se rastopiti u prisutnosti nekoga tko vas ne samo obožava, već je spreman i ostati s vama dok obrađujete ideju da ponovno vjerujete drugom ljudskom biću.

To je sve što vam je stvarno potrebno; spoznaja da postoji netko tko ima strpljenja pustiti te da rasteš vlastitim tempom. Ovaj dan donosi toliku sreću u ljubavi tebi, Raku, da se možda nećeš moći prepoznati kad navečer odeš u krevet. Zabavna vremena su pred nama!

 

3. Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Razvili ste način zaštite: uvijek se smiješite. Zbog ove nasmiješene fasade, uspjeli ste prevariti ljude da misle da ste sretni i zadovoljni načinom na koji vam je život ispao. Ono što niste očekivali je ono u što ćete danas ući: Velika sreća u ljubavi.

Iako to možda zvuči kao B-film snimljen u Vegasu, to je zapravo vaš život dok ste na putu prema velikom iskoraku koji će se dogoditi danas, 16. i 17. travnja. volio pričati o tome, godinama gajiš tu tugu.

Ne očekujete promjenu i na neki način vjerujete da ste tako razmišljajući zapečatili svoju sudbinu. Jao, niste dorasli Punom Mjesecu u Vagi i njegovom pomoćniku, Mjesecu Škorpionu. Čeka te veliko iznenađenje, lave. Partner ili bez partnera, ljubav dolazi na tebe, a osmijesi će od sada biti pravi.

Stranice: 1 2