LJUBAVNI HOROSKOP za 16. April: Vrijeme je da OVAJ znak pokaže EMOCIJE, jer NEĆE POŽALITI…

LJUBAVNI HOROSKOP za 16. April: Vrijeme je da OVAJ znak pokaže EMOCIJE, jer NEĆE POŽALITI…

15 travnja, 2022 0 By Admin 2

VAGA

Jako vas je strah da ne izgubite osobu koju volite i taj strah izaziva ljubomoru kod vas. Sami ste svjesni da nema mjesta ljubomori i da nemate razloga za nju, ali ne možete si nikako pomoći. Morat ćete se riješiti bezrazložne ljubomore kako god znate jer bi inače vaša veza mogla doći u pitanje.

 

 

ŠKORPIJA

Nemojte misliti da ste vi uvijek u pravu. Preispitajte malo svoje postupke prema partneru pa ćete uvidjeti i vaše greške. Pokušajte ispravno postupiti i priznajte svoje pogreške, ne tjerajte inat jer će vas skupo koštati.

 

 

STRIJELAC

Sve osim ljubavi danas neka bude u drugom planu. Vi i partner ste zaslužili da jedan dan provedete zajedno i da se oboje odmorite od napornog rada. Uživajte i mislite samo na vašu ljubav.

 

 

JARAC

Danas je dan kada ćete morati reći partneru što stvarno osjećate, odnosno što ne osjećate prema njemu. Bit će to teško za vas, a još teže za partnera. Međutim, život je takav, a vi želite krenuti u nekom drugom smjeru. Bit će teško, ali ono što morate učiniti, jednostavno učinite.

 

 

VODOLIJA

Moguće je da ćete danas imati jednu raspravu sa partnerom koja bi vrlo lako mogla prerasti u veliki problem. Zato postupite pametno i sa velikom dozom opreza, jer ništa nije vrijednije od vaše ljubavi. Nemojte riskirati velike probleme zbog stvari koje su samo sitnice i koje možete zajedno riješiti.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Vaš ponos vas stavlja u situaciju kada bi mogli izgubiti ono najvrijednije što imate, a to je ljubav. Nikakvi problemi nisu toliko veliki da ih ne možete riješiti sa partnerom. Stavite ponos na stranu i popustite, vidjet ćete kakav će to pozitivan učinak donijeti za vas oboje.

Stranice: 1 2