KARTE PRORIČU dane pomirenja kad će u mnogim LOŠIM LJUBAVNIM, ali i OBITELJSKIM vezama opet zavladati LJUBAV i SKLAD

KARTE PRORIČU dane pomirenja kad će u mnogim LOŠIM LJUBAVNIM, ali i OBITELJSKIM vezama opet zavladati LJUBAV i SKLAD

15 travnja, 2023 0 By Admin

OVAN

Ponekad je potreban događaj koji na nas djeluje kao grom iz vedra neba da nas natjera da promijenimo svoj stav prema životu i ljubavi. Planetarni tranziti mogu stvoriti takvu priliku u obliku incidenta koji bi vas mogao zaprepastiti. Međutim, kada shvatite da ovo nije katastrofa koja se isprva čini, već jedinstveno iskustvo – bit ćete oduševljeni

 

BIK

Astralna konfiguracija mogla bi vam pomoći da se izvučete iz teške situacije u vezi na način koji promiče pravo prijateljstvo. Ako ste imali poteškoća sa svojom voljenom, učinite prvi korak da budete iskreni i recite joj kako se točno osjećate. Zatim dopustite sebi da oboje izrazite sve što iskreno osjećate. Bit ćete ugodno iznenađeni onim što se sada može dogoditi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Prijatelji sigurno znaju kako vas sve natjerati da završite sve što započnete. Planetarno poravnanje donosi nezgodnu situaciju u kojoj možete odlučiti ili poduzeti nešto dalje ili se jednostavno uopće ne truditi. Čini se da nema sredine – nema na pola puta, nema “da vidimo kako ćemo dalje.” Ili hoćeš ili ne. Uzmite si vremena kako biste mudro birali.

 

RAK

Nebeska atmosfera može vam dati hrabrosti da riskirate o čemu razmišljate već neko vrijeme. Ne radi se o tome da odjednom dobijete dodatnu dozu hrabrosti, već više da cijenite dilemu povezanu s vašim ljubavnim interesom iz nove i vrlo drugačije perspektive. To je ono što vam pomaže da vidite put i omogućuje vam da poduzmete potrebne radnje.

 

LAV

Osjećat ćete se na vrhu svijeta uz planetarne tranzite. Ako ste u trajnoj vezi, onda nađite vremena da odete i proslavite svoju ljubav jedno prema drugome na vrlo jedinstven i individualistički način – učinite nešto što nikada prije niste. Ako tražite ljubav, budite sigurni da ste potpuno svoji, sve do svojih sitnih nožnih prstiju.

 

DJEVICA

Poravnanje planeta ponovno dovodi vaš ljubavni život u fokus. Ako doživljavate buktinju strasti, možete očekivati ​​da će stvari postati još vruće. Voljena osoba neće htjeti da gugutate i kuckate ili izvodite svoj uobičajeni gnjecavi broj. Žele akciju, uzbuđenje i izlivanje! Jeste li na visini zadatka? Dobro razmislite što pristajete učiniti.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2