DNEVNI HOROSKOP za 16. April: Vodoliji zvijezde savjetuju oprez, Ovnu se sprema iznenađenje, a evo što i OSTALE zodijake čeka…

DNEVNI HOROSKOP za 16. April: Vodoliji zvijezde savjetuju oprez, Ovnu se sprema iznenađenje, a evo što i OSTALE zodijake čeka…

15 travnja, 2022 0 By Admin 2

VAGA

Dosta nervoze vas očekuje tokom dana, prvenstveno zbog raznih obaveza na i izvan posla . Dosta je toga nesređenog na vašem radnom mjestu i bit će vam potrebno puno truda da stvari dovedete na svoje mjesto. To će vas iscrpiti i nećete se osjećati ugodno.

 

 

ŠKORPIJA

Nemojte sumnjati u partnerovu ljubav, iako on baš ne pokazuje koliko vas voli na način na koji to očekujete. Različiti ste i svatko na svoj način prikazuje svoje osjećaje. Ne zamjerajte ako nije baš onako kako biste vi to željeli.

 

 

STRIJELAC

Ako vam je radni dan, burna rasprava sa kolegom na poslu dovest će vas na rub živčanog sloma. Shvatite da time nećete ništa riješiti, ignorirajte ga i sačuvajte svoj duševni mir, to vam je danas najbitnije.

 

 

JARAC

Danas vam ništa neće moći pokvariti raspoloženje i osjećat ćete se odlično. Sve će teći po planu i imat ćete dovoljno vremena da se pozabavite i sa samim sobom. Takvi dani vam se ne događaju često pa se danas opustite i uživajte.

 

 

VODOLIJA

Mogli biste ispasti krivi za stvari koje nemaju veze sa vama. Zvijezde vam savjetuju velik oprez u komunikaciji sa radnim kolegama. Neki od njih mogli bi svoje greške pripisati vama i vas okriviti za loše poslovne poteze. Zato budite na oprezu i pazite kako se ophodite sa radnim kolegama ukoliko vam je radni dan.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Morat ćete dobro analizirati vaše financije i spriječiti neke izdatke koji vam nisu nužni. Loša novčana situacija će potrajati još neko vrijeme, ali morate napraviti plan kako preživjeti teško razdoblje. Krenite već danas u izradu toga plana i držite se strogo onoga što odlučite.

Stranice: 1 2