NEDELJNI HOROSKOP od 13. do 20. Oktobra: Vodolija će se suočit sa IZAZOVIMA, Ribe će dobiti NAGRADU, a OVIM znacima zvijezde spremaju nešto POSEBNO…

NEDELJNI HOROSKOP od 13. do 20. Oktobra: Vodolija će se suočit sa IZAZOVIMA, Ribe će dobiti NAGRADU, a OVIM znacima zvijezde spremaju nešto POSEBNO…

11 listopada, 2023 0 By Admin 2

OVAN

Nedeljni horoskop: Tjedan vam može biti težak. Možda ćete se zainteresirati da svoj posao obavite preko drugih, što vjerojatno neće uspjeti. Možda nećete biti zadovoljni načinom na koji se život može promijeniti za vas. Morate naporno raditi i udvostručiti svoje napore kako biste postigli željeni uspjeh i postigli svoj cilj.

Nemojte se osjećati neugodno ako se osjećate privučeni prema osobi koja za vas nikada nije bila osoba od interesa. Nadajte se najboljem, jer to može dovesti do potpune promjene u vašem životu. Velikodušni ste da postignete bilo što lijepo i skladno. Možda biste htjeli imati raskošan život i uložiti sve svoje napore u to.

Emocionalni udari vjerojatno će stvoriti beskrajne probleme, bolje se pripremite da se mirno suočite sa svakom situacijom. Pokazivanje suosjećanja prema bližnjima i dragima možda nikada neće naštetiti vašem imidžu. Žene s jakim motivom mogu dobiti više energije i izdržljivosti da se bore u bilo kojoj negativnoj situaciji.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Možda ćete ovaj tjedan doseći važnu prekretnicu u svom profesionalnom životu. Možda ćete uspjeti postići željeni uspjeh i očekivati ​​toliko željenu prednost zahvaljujući planetarnoj podršci. Razdoblje vam može pomoći u poduzimanju odlučnih koraka u postizanju vaših ciljeva. Neki solidni financijski planovi i učinkovita provedba vjerojatno će ovog tjedna povećati vaše financijsko stanje. Vjerojatno će vam pružiti dovoljnu podršku i mogućnosti za rast i stjecanje. No, možda je to pomalo složena faza za vaš ljubavni život.

U ovom razdoblju mogu se pojaviti neke skrivene ljutnje. Možda ćete morati pažljivo postupati sa svojim odnosima. Planeti će vas vjerojatno blagosloviti punim potencijalom pa ćete možda napredovati u studiju. Postoje neke šanse da se suočite s nekim manjim zdravstvenim problemima, ali možda ćete uspjeti održati svoju razinu energije tijekom većeg dijela ovog tjedna.

 

BLIZANCI

Ovo može biti napredan tjedan za vas. Vjerojatno ćete ovaj tjedan biti jako zainteresirani za poboljšanje svojih financijskih i karijernih izgleda. Možda ćete uspjeti riješiti neka zeznuta pitanja, a možda ćete i provesti neke neriješene planove za pomlađivanje svoje veze. Ovo može oživjeti vaš duh. U svojoj karijeri možda ćete sada biti u boljem položaju za uspješne pregovore o velikim poslovima.

Međutim, pregovori se mogu odugovlačiti iz nekih drugih razloga. Morate imati strpljenja. To može izazvati zastoj ili probleme u vašem rutinskom poslu. Možda ćete se morati suočiti s izazovnim vremenom dok nastupate najbolje što možete. Međutim, možda ćete moći postupno poboljšati svoj položaj. Morate nastaviti odlučno učiti, a to bi vam moglo isplatiti lijepe dividende. Ovaj tjedan nije predviđena veća bolest. Ako patite od bilo koje bolesti, možda ćete se sada izliječiti.

 

RAK

Ovaj tjedan može vam pomoći da učvrstite svoju poziciju. Možda ćete bolje razumjeti prevladavajuću situaciju na vašem radnom mjestu. Brzina vašeg financijskog napretka vjerojatno će početi dobivati ​​pozitivan zamah tijekom ovog tjedna. To također može donijeti dobre vijesti u vezi s vašim novčanim pitanjima. Utjecaj planeta mogao bi poboljšati vaš ljubavni život ovog tjedna.

Osim toga, ovo bi moglo biti dobro vrijeme za rješavanje nekih neriješenih problema u vašem odnosu. Nedostatak koncentracije može utjecati na vaš uspjeh u učenju. Postupno ćete možda moći provesti svoje planiranje i procese na takav način da se vaša izvedba može iznimno poboljšati. Možda ćete ostati visoko motivirani za poboljšanje svoje kondicije, a vaša svijest može vam omogućiti da spriječite bilo koju bolest tijekom ovog tjedna.

 

LAV

Ovaj ćete tjedan vjerojatno biti duhoviti, velikodušni, dragi i šarmantni. Ove vas kvalitete mogu učiniti nevjerojatnom, uvijek aktivnom i intenzivno živom osobom s kojom se drugi mogu nositi. Ovaj ćete tjedan možda naići na neke izazove. No zapamtite, emocionalni udari mogu samo stvoriti beskrajne probleme, bolje se pripremite da se mirno suočite sa svim situacijama.

Pokazivanje suosjećanja prema vašim bližnjima i dragim osobama možda neće naštetiti vašem imidžu, stoga ih uvijek podržite u njihovim teškim trenucima. Možda ćete pronaći više vremena koje ćete provesti sa svojom djecom jer ćete vjerojatno shvatiti neophodnost očinske skrbi u njihovom životu. Ovaj ćete tjedan vjerojatno provesti kvalitetno vrijeme sa svojom voljenom.

Također vam može pomoći da saznate vrline koje posjedujete poput toga da ste divni, duhoviti i velikodušni. Međutim, možete proći kroz složene situacije. Možda ćete se osjećati nemirno i argumentirano u bilo kojem poslu koji poduzmete. Žene Vage mogu imati povoljan tjedan, kako na radnom mjestu, tako i kod kuće. Možda ćete se više cijeniti i brinuti o drugima.

DJEVICA

Iako ste vrijedni, visoko organizirani i snažno skloni novčanim pitanjima, ovaj će vam tjedan biti teško lako postići ciljeve u karijeri. Morate ostati jaki jer emocionalni udari mogu stvoriti samo beskrajne probleme, bolje se pripremite da se mirno suočite sa svim situacijama.

Pokažite zahvalnost prema malim stvarima i pomozite svojoj obitelji u rješavanju problema, to vam može pomoći da postignete mir. Upamtite, pokazivanje suosjećanja prema vašim bližnjima i dragim osobama možda nikada neće naštetiti vašem imidžu. Možda volite da vas nevjerojatna duša obori s nogu jer ste romantični, dramatični i odvažni.

Vaša ispravna procjena bilo koje situacije često vas stavlja daleko ispred onih koji se s vama bave u svakodnevnom životu. Postoje šanse za svađu sa susjedom, stoga budite oprezni. Ako dođe do svađe, možda ćete biti optuženi za agresiju. Zato izbjegavajte takvo loše ponašanje. Novi prijatelji će vjerojatno doći u kontakt. Druženje s njima može biti više nagrađivano i ohrabrujuće nego što bi bilo potrebno.

 

VAGA

Čin vrline, opraštajući osobi grešku koja vas je jako povrijedila, može vas učiniti uglednijim među ljudima koje volite. Željenu podršku možete dobiti od svoje rodbine. Vaši prijatelji mogu vas obasuti kao blaženstvo da postavite jaku osnovu za svoju budućnost. Ovime će vaš tjedan vjerojatno započeti s dobrom notom. Postupno će doći do poboljšanja u vašem ljubavnom životu, karijeri, pa čak i u financijama.

Iako znate što želite, da biste dobili neometan pristup, morate se moći predstaviti drugima s dovoljno logike. Također, ulaganje u prave načine može biti korisno. Ovaj tjedan naznačeno je i kratko putovanje. Možda ćete biti zadovoljni načinom na koji se život može promijeniti, a možda ćete i biti zadovoljni i sretni u svim svojim naporima ovog tjedna. Međutim, ovaj tjedan morate se pobrinuti za svoje zdravlje.

 

ŠKORPIJA

Ovaj tjedan ćete se možda osjećati da nemate snage za analizu da biste donijeli inteligentnu odluku. Međutim, to bi se moglo pokazati boljim izgledom za vas jer ćete otkriti da će vam suradnici vjerojatno pomoći u postizanju vaših ciljeva. Ako vam je teško posvetiti se određenim situacijama, skloni ste se povući. Bit će bolje ako upotrijebite svoju moć analize i budete komunikativniji s onima s kojima imate posla.

Trenuci veselja ponovno su tu za vas jer ćete možda otkriti novi način traženja uzbuđenja na svoj omiljeni način. Ako imate druge mogućnosti, bolje ovisite o tome nego radije o putovanjima, jer postoje šanse za manje nezgode ili nezgode. Možda ćete pronaći nekoga tko vam može pružiti odgovarajuće smjernice dok ste u nedoumici hoćete li ući u novi pothvat ili ne. Sve u svemu, ovaj tjedan može donijeti pozitivne promjene u vašem životu.

 

STRIJELAC

Ovaj tjedan može vam biti pomalo izazovan. Morate biti oprezni što se tiče vaših obiteljskih odnosa. Postoje šanse za pogrešnu komunikaciju ili neslaganje s njima. Nemojte se svađati sa tazbinama tijekom ovog retrogradnog razdoblja. Ovaj tjedan bi se moglo dogoditi putovanje na kratke udaljenosti. Pisanje pošte i poruka u grupi vjerojatno će imati važnu ulogu na radnom mjestu.

Prije nego što to pošaljete, trebali biste imati potvrdu u vezi s pojedinostima poruke i pošte. Možda ste emocionalno skloni svojoj obitelji. Možete dobiti željenu financijsku pomoć i dobit od članova obitelji. Pokušajte izbjeći agresiju jer može naštetiti vašem zdravlju. Izbjegavajte nezdravu hranu. Ovaj tjedan trebali biste pokušati poboljšati kvalitetu prehrane.

 

JARAC

Ovaj će tjedan vaša komunikacija vjerojatno imati važnu ulogu. Ako se bavite pisanjem ili novinarstvom, postoje šanse za uspjeh ovog tjedna. Poslovni veleprodaja ili pozadinski radovi donose vam dobre vijesti. Međutim, ovaj biste tjedan trebali planirati svoje rashode na temelju prioriteta.

Postoje šanse za izdatak za zdravlje i obitelj. Mala slavlja kod kuće i druženja sa tazbinama također mogu povećati vaše troškove. Možda ćete se u bračnoj vezi suočiti s nekim izazovima. Pokušajte zajedno provesti kvalitetno vrijeme, a ne imati nepotrebne rasprave. Postoje šanse za mali izlet s braćom i sestrama. Možda ćete od braće i sestara dobiti željenu pomoć.

Budite redoviti sa svojim učenjem i pridržavajte se svoje dnevne rutine. Očistite sav posao koji vas čeka na studiju i uvježbajte sve predmete koje možda niste ozbiljno shvatili. Ovaj tjedan sve zvijezde predviđaju da morate riješiti zaostatke. To vam može pomoći da postignete očekivani rezultat. Možda ćete dobiti priznanje zbog vašeg zadatka vezanog za jezik.

 

VODOLIJA

Ovaj tjedan možete se suočiti s nekim izazovima. Morate biti oprezni što se tiče vašeg bračnog odnosa. Pokušajte napraviti kompromis i prilagoditi se kako biste održali sklad u svojoj vezi. Nemojte uvijek imati zahtjevan stav u vezi. Pokušajte zajedno provesti kvalitetno vrijeme i riješiti svoje probleme. Vjerojatno ćete s pažnjom i strpljenjem prevladati izazove. Osim toga, vodite računa o svom zdravlju.

Zbog stresa i opterećenja možete dobiti neprospavane noći. Savjetuje se rutinski pregled. Uključite u prehranu voće i zeleno lisnato povrće. Štoviše, možete se suočiti s nekim financijskim problemima. Možda nećete moći uštedjeti novac prema svojim očekivanjima. Postoje šanse za iznenadne financijske izdatke zbog obiteljske funkcije.

Savjetujemo vam da ne donosite žurnu odluku i izbjegavate svađu sa svojim poslovnim partnerom. Može doći do iznenadnog opterećenja ili pritiska klijenta za njihovu narudžbu, što će vjerojatno povećati vaš stres. Učenici mogu imati dobar tjedan i možda ćete postići očekivani rezultat.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

RIBE

Ovaj će se tjedan za vas možda pokazati užurbanim. Može doći do naglog povećanja vaše radne odgovornosti na vašem radnom mjestu. Pokušajte izbjeći neslaganja i prepirke s kolegom na radnom mjestu, inače biste mogli imati problema. Ovaj tjedan postoje šanse za neplanirane izdatke vezane za vaše poslovanje.

Vjerojatno ćete dobiti nagrade od inozemnih tvrtki. Što se tiče ljubavi i odnosa, ovaj tjedan morate biti pažljivi. Ako ste u pravnoj stvari u bračnoj vezi, možda ćete se suočiti s nekim problemima. Postoje šanse da prekinete svoju vezu. Ovaj tjedan možda ćete postići prosječne rezultate u smislu novca i financija.

Postepeno, kako tjedan odmiče, možda ćete od svog rada ostvariti željenu financijsku dobit. Novi plan ulaganja mogao bi dati dobar dobitak. Možda ćete dobiti dobre upute od stručnjaka koji će vam pomoći da ostvarite dobar povrat ulaganja. Međutim, možda neće biti povoljan tjedan za uzimanje kredita.