Burna će biti druga polovina Aprila- netko će biti OSTAVLJEN, a netko upoznati osobu sa kojom će ubrzo osnovati OBITELJ!

Burna će biti druga polovina Aprila- netko će biti OSTAVLJEN, a netko upoznati osobu sa kojom će ubrzo osnovati OBITELJ!

14 travnja, 2024 0 By Admin

Ovan (19. ožujka – 19. travnja)

Postoje mnogi snovi koji će vam se početi manifestirati ovog mjeseca. Ali ne bez da od vas traže da prođete i kroz neke neugodne trenutke.

Pokušajte to imati na umu dok vas život počinje izazivati. Za vas će pogoditi u području vremena i kako će na kraju izgledati.

Čini se da uvijek imate jasnu sliku o tome kako će izgledati ljubav i sreća. Ali ponekad je ono što zamišljamo ograničavajuće. Pokušajte biti otvoreni za ono što vam se čini.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Ponekad je možda bolje reći sebi laž nego priznati istinu, ali ovog mjeseca nećete imati izbora nego to učiniti.

S toliko energije u izobilju i planeta koji se okreću izravno, sve je u tome da možete iskreno gledati na odnose u svom životu.

Možemo se nadati da će se stvari poboljšati ili spojiti, čak i napraviti planove da im pomognemo. Ali u određenom trenutku moramo ih jednostavno prihvatiti onakvima kakvi jesu ako uistinu želimo živjeti svoju istinu.

 

 

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Istina nikad nije nezgodna, čak ni kada se dogodi neočekivano. Očekujte udarne valove kod kuće i kroz sve značajne odnose. Nagađati svoju želju da ponekad kontrolirate svoje ili tuđe emocije bit će u ovom trenutku uzaludno jer svemir ima druge namjere.

Pokušajte cijeniti poticaje koje vam svemir daje, jer je sljedeće poglavlje vašeg života stiglo čak i ako ste željeli da malo pričeka.

 

 

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Postoje trenuci koje zauvijek pamtimo u našim životima. Slučajevi koji nas odvajaju od onoga što smo bili do onoga što jesmo sada. Za vas se to kako vidite sebe snažno odražava na partnera kojeg odaberete.

Imajući na umu da odnos u koji ulazimo često može reći više o tome gdje se nalazimo na našem putu od same riječi, bitno je razmisliti o svom rastu koji ste napravili. Vjerujte u to i dopustite sebi da riskirate ljubav. Posebno s partnerom koji vas izaziva na sve prave načine.

 

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Nažalost, ponekad je svrha veze da nam srce slomljeno. Ili zato što su izabrali drugačije, ili zato što to zapravo nikada nije trebalo trajati, već samo nešto iz čega se uči. Ovaj mjesec pokušajte razmisliti o odnosu i svojim potrebama.

Ako ste progovorili i bili zagovornik sebe, a oni nisu bili ispunjeni, onda je to istina na kojoj možete temeljiti sve odluke. Što duže prihvaćamo ono što ne želimo, duže će trebati da to konačno primimo.

 

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Tijekom sljedećih nekoliko tjedana moći ćete povratiti dio sebe za koji ste mislili da ćete ga zauvijek izgubiti.

To ste vi koji brinete o svojim potrebama, koji sebe stavljate na prvo mjesto iznad svih drugih i koji više ne opravdava ljude ili odnose u vašem životu koji ne odgovaraju.

Za određenu vezu njihove su šanse konačno ponestalo pa, iako će biti malo žalosti, također očekuju da će se i oni konačno osjećati slobodnima.

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Liječenje nije na jednom mjestu, već se događa u slojevima i u trenucima. Ponekad u onima koje se najmanje očekuju. Ali stignu sa sviješću da smo se konačno popeli na planinu za koju nismo mislili da ćemo.

Za vas je ovog mjeseca dostupno neko veliko iscjeljenje sve dok otpustite svoju potrebu da ugodite onima oko sebe. Iako neka ljutnja koja se rasplamsa možda neće biti ugodna, također zapamtite da imate pravo biti ljuti i iskoristite to za učenje.

 

 

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Kada se posvetimo sebi, također se obvezujemo da više nećemo prihvaćati ono što nije u skladu s našom dušom. Za vas, svaka odluka, bilo koji izbor u životu i ljubavi nije samo pitanje da ili ne.

Umjesto toga, radi se o smislu, svrsi i tome hoće li vas to približiti životu kakav želite i osobi koja želite postati. Bilo je to putovanje koje je trebalo stići u ovom trenutku, ali dolazi i jasnoća koja vam pomaže da zatvorite stara poglavlja i posvetite se novim.

 

 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Stvari će postati bolje, ali tek kada poduzmete korake da se to dogodi. Možete učiniti sve prave stvari, isprobati sve načine da se poboljšate, ali ako na kraju dana još uvijek ne možete čuti svoj unutarnji glas, onda je sve bilo uzaludno.

Polovinom mjeseca bit će poteškoće jer možete osjećati ljutnju na svoju nesreću ili neispunjenost svojim životom. Umjesto da dopustite da vas to povuče, izađite van, udahnite i pokušajte se ponovno povezati sa svojim srcem.

Napravite svjesni izbor da slušate, koliko god to bilo neugodno.

 

 

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Za vas bi trebao postojati neki uvid u mir, iako to neće biti bez nekoliko loših točaka koje će vas dovesti do toga.

Polovinom mjeseca možda ćete obraditi i poduzeti mnogo toga što vam se dogodilo u prošlom mjesecu. Ovo bi moglo biti bolno ili jednostavno neugodno, ali sve je u tome da se postavite da vodite kroz istinu.

Kada vodite kroz svoju istinu, to znači da će oni oko vas biti inspirirani da učine isto. Iako ne možete kontrolirati njihove postupke, uvijek možete kontrolirati svoje. Pratite ovo i do kraja mjeseca vidjet ćete zašto se isplatilo.

 

 

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Uvijek ste znali da će u ovom mjesecu biti nešto posebno, ali ni vi u svim svojim psihičkim sposobnostima niste mogli predvidjeti što će se na kraju dogoditi. Pokušajte ostati otvoreni za ono što vam se nađe na putu dok govorite svoju istinu, koliko god ona bila teška ili neugodna.

Trenutno je važno shvatiti da se toliko toga promijenilo za vas i za vaš život, da niste ista osoba kao što ste nekada bili. Ali stvar je u tome da nisu ni oni koji te vole.

Pokušajte se osloboditi bilo kakvog starog programiranja ili rana koje uključuju odnose, predanost ili čak određenu osobu i umjesto toga dopustite da se ponovno rodite u ono što ste cijelo vrijeme zaslužili.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ribe (19. veljače – 20. ožujka)

Ovaj mjesec će od vas tražiti da vjerujete u nešto veće od vas samih. Imat ćete odgovore, ali ne sve. Znat ćete što treba reći, ali ne i ono što slijedi.

Dio toga je da vam pomognemo da razvijete svoje duhovno povjerenje da, kako bismo rasli kao duša, moramo biti sposobni poduzeti korake u smjeru naše istine, a da ne znamo kako će se sve to odigrati. A ostalo je jednostavno dopustiti životu da vas usmjerava umjesto da ga uvijek pokušavate kontrolirati.