Burna će biti druga polovina Aprila- netko će biti OSTAVLJEN, a netko upoznati osobu sa kojom će ubrzo osnovati OBITELJ!

što

Ovan (19. ožujka – 19. travnja)

Postoje mnogi snovi koji će vam se početi manifestirati ovog mjeseca. Ali ne bez da od vas traže da prođete i kroz neke neugodne trenutke.

Pokušajte to imati na umu dok vas život počinje izazivati. Za vas će pogoditi u području vremena i kako će na kraju izgledati.

Čini se da uvijek imate jasnu sliku o tome kako će izgledati ljubav i sreća. Ali ponekad je ono što zamišljamo ograničavajuće. Pokušajte biti otvoreni za ono što vam se čini.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Ponekad je možda bolje reći sebi laž nego priznati istinu, ali ovog mjeseca nećete imati izbora nego to učiniti.

S toliko energije u izobilju i planeta koji se okreću izravno, sve je u tome da možete iskreno gledati na odnose u svom životu.

Možemo se nadati da će se stvari poboljšati ili spojiti, čak i napraviti planove da im pomognemo. Ali u određenom trenutku moramo ih jednostavno prihvatiti onakvima kakvi jesu ako uistinu želimo živjeti svoju istinu.

 

 

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Istina nikad nije nezgodna, čak ni kada se dogodi neočekivano. Očekujte udarne valove kod kuće i kroz sve značajne odnose. Nagađati svoju želju da ponekad kontrolirate svoje ili tuđe emocije bit će u ovom trenutku uzaludno jer svemir ima druge namjere.

Pokušajte cijeniti poticaje koje vam svemir daje, jer je sljedeće poglavlje vašeg života stiglo čak i ako ste željeli da malo pričeka.

 

 

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Postoje trenuci koje zauvijek pamtimo u našim životima. Slučajevi koji nas odvajaju od onoga što smo bili do onoga što jesmo sada. Za vas se to kako vidite sebe snažno odražava na partnera kojeg odaberete.

Imajući na umu da odnos u koji ulazimo često može reći više o tome gdje se nalazimo na našem putu od same riječi, bitno je razmisliti o svom rastu koji ste napravili. Vjerujte u to i dopustite sebi da riskirate ljubav. Posebno s partnerom koji vas izaziva na sve prave načine.

 

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Nažalost, ponekad je svrha veze da nam srce slomljeno. Ili zato što su izabrali drugačije, ili zato što to zapravo nikada nije trebalo trajati, već samo nešto iz čega se uči. Ovaj mjesec pokušajte razmisliti o odnosu i svojim potrebama.

Ako ste progovorili i bili zagovornik sebe, a oni nisu bili ispunjeni, onda je to istina na kojoj možete temeljiti sve odluke. Što duže prihvaćamo ono što ne želimo, duže će trebati da to konačno primimo.

 

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Tijekom sljedećih nekoliko tjedana moći ćete povratiti dio sebe za koji ste mislili da ćete ga zauvijek izgubiti.

To ste vi koji brinete o svojim potrebama, koji sebe stavljate na prvo mjesto iznad svih drugih i koji više ne opravdava ljude ili odnose u vašem životu koji ne odgovaraju.

Za određenu vezu njihove su šanse konačno ponestalo pa, iako će biti malo žalosti, također očekuju da će se i oni konačno osjećati slobodnima.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Burna će biti druga polovina Aprila- netko će biti OSTAVLJEN, a netko upoznati osobu sa kojom će ubrzo osnovati OBITELJ!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top