Za OVE znakove NOVAC, LJUBAV i ZADOVOLJSTVO zapisano je u kartama do kraja sedmice…

Za OVE znakove NOVAC, LJUBAV i ZADOVOLJSTVO zapisano je u kartama do kraja sedmice…

23 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Do kraja sedmice: Sada se okuplja velika snaga kako bi dala hrabru izjavu i važno obećanje. Ovakav pokret okuplja generacije i ujedinjuje ljude u revoluciji. Odbacite sitne probleme i razmišljajte globalno. Obrazujte se o tome što se događa u svijetu i zauzmite agresivniji stav da se borite za ono u što vjerujete. Mala skupina inteligentnih pojedinaca može napraviti ogroman utjecaj.

 

BIK

Zašto se nastaviti boriti u borbi za koju znaš da je ne možeš pobijediti? Zašto pokušavate zavaravati sebe i druge da mislite da imate sve odgovore kada ste svjesni samo vrha ledenog brijega? Masa znanja leži duboko ispod površine. Umjesto borbe, ponudite predaju. U ovom trenutku drugi će biti puno spremniji utažiti vašu žeđ za istinom. Ključ za vas je da slušate.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Živite svoje kreativne fantazije, ali pripazite na realnost policije na granici. Možda ćete doživjeti malo sukoba s tvrdoglavom osobom ili u situaciji koja nije baš dobro isplanirana. Razmislite o stvarima prije nego što poduzmete akciju inače ćete se možda izgubiti u svijetu sanjarenja bez ikakvog puta za bijeg. Usredotočite se na pozitivne aspekte situacije i uspjet ćete.

 

RAK

U vama je gorući nemir koji se aktivira jer se ne osjećate kao da ispunjavate svoju životnu sudbinu. Mogli biste imati iznenadni uvid da imate mnogo veću svrhu u ovom životu od onoga što radite sada. Istražite ovu ideju i vidite kako se možete kretati prema toj želji koja dolazi iz dubine. Ovo je savršeno vrijeme za provedbu velikih, dugoročnih planova.

 

LAV

Ljutnja se može pokrenuti u vama, stoga se čuvajte bilo kakvih radnji koje bi se mogle pojaviti kao rezultat ovog snažnog osjećaja. Učinite što možete da pronađete duboki izvor ove ljutnje. Ako se radi o očitoj nepravdi, promatrajte situaciju kao priliku za promjenu i radite na reformi politike koja je dovela do ovog kršenja pravednosti i jednakosti.

 

DJEVICA

Ovo će biti jedni od onih dana u kojima ćete se možda kriviti što ranije niste rekli istinu. Riječi koje su se tada činile tako bezazlenim možda će vas sada progoniti.  Do sukoba bi moglo doći jer se ono što se tada smatralo istinitim sada ispostavilo da je lažno i suprotno radnji koja se poduzima u ovom trenutku.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2