OVIM znacima stiže SEDMICA SREĆE i OSTVARENJA ŽELJA od 11. do 17. Aprila!

OVIM znacima stiže SEDMICA SREĆE i OSTVARENJA ŽELJA od 11. do 17. Aprila!

11 travnja, 2022 0 By Admin

2. Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Ovaj tjedan za Djevicu izgleda svježe i obećavajuće, pogotovo što se tiče situacije u kući. Bilo da živite s partnerom, prijateljem, cimerima ili obitelji, oboje ćete cijeniti svoju sreću i biti sretni što imate ono što imate.

Vaš dom će se osjećati kao vaše utočište; dok svijet gori, barem imate mjesto koje možete zvati domom, u kojem ćete se osjećati sigurno.

Ovaj tjedan ćete doživjeti zahvalnost na potpuno novoj razini, a kao što svi znamo, zahvalnost je stanje milosti; jednostavno se ne može pobijediti. Zahvalnost je put do zadovoljstva.

Niz kozmičkih događaja otvara put za lagani tjedan ispunjen zahvalnim iskustvima i osjećajem unutarnjeg mira. Rijetko ste u miru sa svojom okolinom, a ipak, ovaj tjedan vam omogućuje da vidite na čemu zaista morate biti zahvalni.

3. Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Ironija ovog tjedna očitovat će se u svačijem lošem raspoloženju, nezadovoljnom ponašanju i vašem prividnom osjećaju pobjede. Bit će to čudno jer će vaš osobni pogled na tjedan biti prekrasan, dok se čini da svima oko vas to jako teško ide.

Bit ćete od pomoći u tom pogledu, jer će se primijetiti vaša stoička pozitivnost; bit ćete osoba od koje drugi traže smjernice, a vi ćete to moći dati bez napora.

Budući da ste osoba koja ulaže velike napore u gotovo sve što radite, bit će vam drago gledati kako se vaš savjet shvaća ozbiljno. Ti si od pomoći, i nastavit ćeš biti od pomoći ovog tjedna, Jarac.

Ono što imate je uvid; možete dobro predvidjeti i možete složiti dijelove slagalice s kojima drugi teško podnose. Ako postoji rješenje koje je potrebno, vi ćete biti taj koji će ga smisliti. To će biti i zadovoljavajuće i jačati samopouzdanje.

Stranice: 1 2