Najsretniji dan u sedmici za SVE znakove zodijaka od 11. do 17. aprila 2022.

Najsretniji dan u sedmici za SVE znakove zodijaka od 11. do 17. aprila 2022.

11 travnja, 2022 0 By Admin

Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Najsretniji dan: petak, 15. travnja

Dok se Jupiter u Ribama spaja sa Saturnom u Vodenjaku, vidjet ćete kako se vaš fokus pomiče na gledanje stvari iz zdravijeg stajališta.

Ribe uvijek stavljaju vaše zdravlje na prvo mjesto, ali ono nije samo fizičko. To također uključuje vaše mentalno i emocionalno zdravlje što znači da ćete danas konačno biti usredotočeni na donošenje izbora i odluka koje vam se čine zdravim.

 

Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Najsretniji dan: ponedjeljak, 11. travnja

Merkur se pomiče u Bika dovodeći vaš fokus na to kako se intimnost pojavljuje u vašem životu. To je fizička, emocionalna, pa čak i mentalna intimnost.

Vezivanje i povezanost dvoje ljudi, ono što predstavlja i što vam je također potrebno da bi se to dogodilo. Tajne i istine bi se mogle otkriti, ali ovo je izvrstan dan za produbljivanje te veze.

 

Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Najsretniji dan: utorak, 12. travnja

Jupiter je vaš vladajući planet, tako da ćete tijekom ovog tjedna osjećati izgradnju želje da prihvatite sve ono dobro i pozitivno u svom životu.

U Ribama to ima veliku težinu u vašem domu i obitelji pa je možda vrijeme za promjenu ovdje koja bi donijela više toga. Sada ste podržani da napravite promjene koje su vašoj duši potrebne da procvjeta.

 

Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Najsretniji dan: subota, 16. travnja

Danas vam omogućuje da preispitate ono što vam je rečeno da jednostavno prihvatite. Dok se Merkur u Biku izjednačava s Plutonom u Jarcu, prilika je da duboko proučite ideje i situacije za koje vam je rečeno da jednostavno morate prihvatiti.

Uvijek postoji prostor za promjenu i uvijek postoji mogućnost da stvorite nešto što vam se čini autentičnijim, samo morate biti spremni uložiti trud.

Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Najsretniji dan: ponedjeljak, 11. travnja

Saturn u Vodenjaku danas ima sudbonosni susret sa Sjevernim čvorom u Biku što vam omogućuje da budete jasni da su vaše saturnove lekcije sada iza vas.

To vas premješta iz mjesta kojem nedostaje karmička zrelost u prostor s više kontroliranja i izobilja. To također znači da je puno izazovnih vremena konačno u vašoj prošlosti.

Obavezno prepoznajte to i sve dobro što je pred vama.

Riba
(19. veljače – 20. ožujka)

Najsretniji dan: utorak, 12. travnja

Venera je planet ljubavi, ljepote, financija, pa čak i nekretnina. Kako danas prelazi u vaš znak, možete očekivati da ćete dobiti kvrgu u svim tim područjima.

Tijekom tog vremena bit ćete još magnetičniji i tajanstveniji, pa bi to vrlo dobro moglo predstavljati slučajan susret sudbine.

Oprost će također biti na teretu, pa ako su neki odnosi bili zategnuti, postoji i šansa za pomirenje.

Stranice: 1 2