LJUBAVNI HOROSKOP za 11. April: Danas dolazi do promjena u ljubavnom životu OVOG znaka koje on nikako nije očekivao…

OVAN

Ljubavni horoskop: Planetarni položaji su možda jučer doveli do previranja na planu odnosa, ali danas će se stvari vjerojatno smiriti. Bit ćete mirnijeg raspoloženja i moći ćete postići pomirenje iako će veza vjerojatno biti zategnuta nakon jučerašnje svađe. Vrijeme je da obnovite svoju ljubav i predanost jedno drugome.

 

BIK

Dan je savršen za strast i vatru. U vama su se gomilali romantični zahtjevi, ali ste podcijenili simpatiju i snagu osjećaja svog partnera. Vi samo trebate artikulirati svoje zahtjeve iz veze i oni bi bili više nego jednako usklađeni. Stoga, iskoristite ovo vrijeme da započnete strastvenije razdoblje u vašoj vezi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ljubavni horoskop:  Dan je savršen da očistite zrak i iznesete na vidjelo sve latentne probleme vaše veze. Ovo čišćenje zraka je prijeko potrebna vježba koju ste odgađali. Pomoći će očistiti vaš odnos i udahnuti mu novi život. Očekujte uživanje u sjajnoj romantičnoj gesti pred kraj dana.

 

RAK

Pokušajte započeti razgovor s partnerom. Zapravo niste puno razgovarali i bili ste zauzeti uživanjem i olako shvaćajući svoju vezu. Vrijeme je da vas dvoje odete na novo mjesto, po mogućnosti blizu prirode, kako bi prirodna ljepota krenula svojim tijekom kako bi ispunila vaše srce emocijama i tako vam pomogla da se otvorite. Vaš odnos će postati jači.

 

LAV

Ljubavni horoskop:  Krajnje je vrijeme da svoju vezu ocijenite na objektivan način. Jeste li spremni podići to na sljedeću razinu? Vrijeme je da preispitate svoje osjećaje, a ne osjećaje svog partnera i pozabavite se dvosmislenošću koju inače osjećate. Ovo je najbolje vrijeme da poduzmete odlučnu akciju u vezi sa svojom vezom kako biste je mogli voditi u smjeru u kojem želite da ide.

 

DJEVICA

Možete skupiti hrabrost da važnoj osobi date do znanja osjećaje koje gajite prema toj osobi. Iskoristite najbolje prilike koje vam se mogu pojaviti. To je dan kada se dopuštate da idete sa strujom. Možda vas mnoge druge stvari ne zabrinjavaju, krivite svoje zvijezde.

 

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 11. April: Danas dolazi do promjena u ljubavnom životu OVOG znaka koje on nikako nije očekivao…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top