DNEVNI HOROSKOP za 11. April: Jednom znaku ponedjeljak će biti kao iz bajke, dok OVOM znaku zvijezde savjetuju oprez…

dnevni horoskop

OVAN

Dnevni horoskop: Mogle bi vam doći vijesti, možda kroz lokalne časopise ili novine, o mogućim renovacijama koje se dešavaju u vašoj zajednici. Ove bi promjene mogle biti prilično kontroverzne, stoga se nemojte iznenaditi ako čujete mnogo tračeva i brojna mišljenja, kako za tako i protiv, o tome. Možda biste željeli dublje proučiti činjenice prije nego što stvorite svoje mišljenje. Ovo bi se moglo pokazati prilično prosvjetljujućim!

 

BIK

Knjige, predavanja i drugi izvori informacija o duhovnim, metafizičkim ili religioznim stvarima mogli bi vam zavrtjeti um. Ono što čitate ili čujete vjerojatno će biti fascinantno, ali možda ćete biti previše opterećeni da biste to sada shvatili. Nemojte misliti da morate sve skupiti danas. Učinite nešto drugo, pustite da se sve prodinsta, a sutra bi vam se u žurbi moglo ukazati njegovo značenje.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Dnevni horoskop:   Propuštene veze i nesretni nesporazumi događat će se rjeđe ako usporite i usredotočite se. Zapamti da možeš i sam. Nemojte se osjećati kao da vam je apsolutno potrebno odobrenje drugih prije nego što se uhvatite u koštac s projektima koje želite dovršiti. Vaš um vas potiče da danas preuzmete inicijativu, stoga slobodno to učinite. Samo pazite da ne prenaglite u svojim postupcima. Bit ćete produktivniji ako razmislite prije nego što djelujete.

 

RAK

Stvari koje zahtijevaju ograničenja i disciplinu s vaše strane mogu uzrokovati napetost i protivljenje u vašem današnjem svijetu. Dobra vijest je da je vaš um čist i da biste se trebali osjećati u skladu s ljudima oko sebe. Upoznajte svoje saveznike i vodite računa o njima. Podsjetite druge koliko vam znače. Najvažniji aspekti vašeg života su vaši prijatelji i obitelj, stoga se prema njima odnosite s bezuvjetnom ljubavlju.

 

LAV

Dnevni horoskop: Cilj vezan za posao ili financije koji vam je vrlo važan mogao bi od vas danas zahtijevati da posvetite puno pažnje papirologiji. Vjerojatno ćete na to provesti veći dio dana jer može biti uključen rok. Pazite, međutim, da ne budete toliko uhvaćeni u potragu za savršenstvom da se ne opterećujete. Ponekad opsesivna pažnja može sabotirati sam cilj prema kojem radite. Ostanite usredotočeni i tempo.

 

DJEVICA

Ako ste težili uspjehu na polju pisanja, govora ili izdavaštva, danas imate priliku za pravi iskorak. Velika svota novca ili prilika da ga zaradite u nekom od ovih polja mogla bi vam doći na put i svakako ćete to htjeti iskoristiti. To može uključivati ​​pravne dokumente, kao što su ugovori. Ovo definitivno podiže vaš ego, vaše raspoloženje i vašu motivaciju.

 

Nastavak na idućoj stranici…

DNEVNI HOROSKOP za 11. April: Jednom znaku ponedjeljak će biti kao iz bajke, dok OVOM znaku zvijezde savjetuju oprez…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top