Nekome slijede LJUBAVNI DANI iz SNOVA, evo tko će tokom naredne sedmice biti ISKRENO SRETAN!

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Kad se osjećate dobro, donosite bolje odluke. U nadolazećem tjednu počet ćete osjećati više povjerenja u ono što vam intuicija govori, što znači da ćete se više nadati da ćete to slušati.

Obično ste toliko u svom fizičkom tijelu da se oslanjajući se na svoja druga osjetila osjećate nelagodno, ali energetski portal sredinom tjedna djelovat će kao ponovno pokretanje koji će vam pomoći da vidite stvari iz svježe perspektive i imate hrabrosti učiniti bilo što što trebate učiniti kako biste stvorili mir u svom ljubavnom životu.

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Ovo bi trebao biti tjedan u kojem sinkroniciteti iz svemira to počinju sipati. Zahvaljujući tome što je Uran u vašem znaku dio astrološkog plesa, dobivat ćete male znakove o tome što bi trebao biti vaš sljedeći korak u vašoj vezi ili ljubavnom životu.

Žudjet ćete za promjenom, čak i ako vas u malim razmjerima uzbuđenje zbog prispijeća svježe energije poželi riskirati umjesto da ostanete tamo gdje se osjećate sigurno. Ovo bi mogao biti tjedan u kojem trenutna veza dobiva veliku nadogradnju ili ćete upoznati nekoga novog ako ste slobodni, stoga obratite pozornost na ono što vas okružuje i ostanite otvoreni.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Opustite se malo ovaj tjedan, ne znači da uvijek morate razmišljati o tome koji je vaš sljedeći korak. Nakon sveg posla koji ste učinili kako biste stvorili svoju trenutnu situaciju, bilo da je to sjajna veza ili sretno samac, zaslužujete uživati ​​u njoj.

To znači ne razmišljati pet ili čak dva koraka unaprijed, već samo biti ovdje u ovom trenutku. Svemir želi da malo usporite i uživate u svemu što ste kultivirali za sebe. Uskoro će biti dovoljno vremena za velike planove, upravo sada, samo uživajte u onome što već živite.

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

U nadolazećim danima osjećat ćete se kao da se odmarate od toga koliko je energija bila teška u posljednje vrijeme. Ako ste u sretnoj i zdravoj vezi onda je to pauza od planiranja onoga što slijedi, čak i obitelji. Ako nije tako sretno, onda je ovo barem tjedan dana tišine između velikih trenutaka koji će rezultirati vrlo promijenjenim životom.

A ako uopće niste u vezi, onda je vjerojatno da ćete se ovog tjedna moći prestati toliko fokusirati na to i umjesto toga jednostavno se prepustite miru sa sobom. Koja god situacija za vas posebno odgovara, mir je na putu i osvjetljavanje energije. To bi vam trebalo omogućiti odmor koji je neophodan jer kraj tjedna i vikend izgledaju aktivnije sa okupljanjem planeta u Jarcu.

 

LAV
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Ljubav prema sebi zapravo znači da sebi date upravo ono što želite i trebate. Ako se suzdržavate ili zanemarite, to znači da u konačnici ne djelujete s ljubavlju. Ljubav je više od riječi, to je djelo. U posljednjih šest mjeseci napredovali ste daleko o tome što vam to zapravo znači.

Bilo je to putovanje otkrivanja onoga što je najvažnije i iscjeljivanja onih dijelova sebe za koje se ne čini da možete primiti ono što najviše želite. Ovaj tjedan vas još više poziva.

Ne samo da ćete dosegnuti novu razinu ljubavi prema sebi, već ćete biti izazvani na najbolji mogući način da od partnera primite zaista srdačnu slasnu ljubav. Potražite stvari koje će vam postati posebno zanimljive sredinom tjedna i pripremite se za rast vašeg odnosa na načine koje ne možete ni zamisliti.

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Kako se čini da tjedan počinje sporo, još uvijek možda žudite za velikim odmorom. Uz toliko energije, vaš suprotni znak, počinje se uključivati ​​u to, može se činiti kao da morate ponovno posjetiti neka stara emocionalna polja.

Možda ćete se osjećati kao da je ovo korak unatrag ili da se čak zapitate što nije u redu s vama što se to događa, ali sve je to dio pročišćenja koje se od nas svi traži ovog mjeseca. Dopustite sebi da idete kamo trebate, i fizički i emocionalno.

Ne brinite hoćete li sve obaviti ovaj tjedan i neka vam briga o sebi bude glavni prioritet, trebat će vam energija da u potpunosti iskoristite sve prilike koje će vam se uskoro pojaviti.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Nekome slijede LJUBAVNI DANI iz SNOVA, evo tko će tokom naredne sedmice biti ISKRENO SRETAN!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top