LJUBAVNI HOROSKOP za 10. April: OVAJ znak danas konačno započinje vezu, ali i jedna bivša veza će ponovo oživjeti…

OVAN

Ljubavni horoskop: Planetarni utjecaji šalju prilično iznenadne navale energije u vaš ljubavni život. Vaš se partner može ponašati mnogo agresivnije nego inače i vjerojatno ćete biti u nedoumici kako to riješiti. Ako ste slobodni, možda ćete odlučiti izaći s osobom koju biste inače izbjegavali. Savršen je dan za eksperimentiranje s vašom vezom čak i ako to nikada niste planirali učiniti.

 

BIK

Prošlo je dosta vremena otkako ste se vi i vaš partner dobro zabavljali. Odvojite malo vremena od svog zauzetog rasporeda za svog partnera. Svoju prisutnost popratite darovima ili nečim korisnim za svog partnera i pokažite brigu koju imate u svom srcu za njih!

 

BLIZANCI

Ljubavni horoskop:  Ljubav je možda blizu vas, ali niste u stanju uhvatiti vibracije. Danas se usredotočite na to kako ljudi u vašoj blizini razgovaraju s vama i kako se ponašaju s vama. Netko u vašoj blizini žudi za vašom pažnjom. Doći će do neke zabune s ljudima u vezi. Razgovarajte i slušajte svog partnera jer će to riješiti problem.

 

RAK

Romantika je u zraku. Vjerojatno ćete doći u kontakt s brojnim zanimljivim osobama i jedan od ovih sastanaka može dovesti do smislenijeg odnosa. Oni koji su već u vezi staru romansu moći će obnoviti intimnom večerom ili izlaskom. Vaš partner je možda zadnjih dana bio odvojen i otuđen, ali danas će se situacija definitivno popraviti.

 

LAV

Ljubavni horoskop:  Emocionalno ste ranjivo raspoloženi i svaka riječ ili radnja će vjerojatno izazvati reakciju koja se čini daleko nerazmjernom. Danas ćete računati svoje blagoslove čak i u malim uslugama i sreći. Također ćete danas pokazati svoju nježniju stranu svom partneru nešto što rijetko radite i zbog čega će se on/ona osjećati prilično začuđeno. Ali to će u konačnici ojačati vaš odnos.

 

DJEVICA

Strast je red dana. Iznenadit ćete svog partnera ekstravagantnom i romantičnom gestom i za to ćete biti nagrađeni. Danas se osjećate vrlo velikodušno, kako u troškovima tako i u ljubavnom činu. Vaša priroda darivanja će izazvati strastven i sladak odgovor vašeg partnera. Pripremite se za uživanje u običnom danu koji postaje poseban zahvaljujući vašem trudu.

 

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 10. April: OVAJ znak danas konačno započinje vezu, ali i jedna bivša veza će ponovo oživjeti…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top