DNEVNI HOROSKOP za 28. August: Ovan dobija dezinformacije, pred Bikom savršen dan, pred Djevicom loš dan, Škorpija saznaje tko joj želi nauditi…

DNEVNI HOROSKOP za 28. August: Ovan dobija dezinformacije, pred Bikom savršen dan, pred Djevicom loš dan, Škorpija saznaje tko joj želi nauditi…

27 kolovoza, 2023 0 By Admin

OVAN

Dnevni horoskop: Možda ćete danas dobiti dosta dezinformacija. Bolje je osloniti se na vlastitu prosudbu i rasuđivanje nego slušati druge i biti pod utjecajem drugih. Pokušajte pronaći istinu svojim tempom na svoj način i vjerojatno ćete doći do najbolje odluke. Prijeko potrebno planiranje odmora je u zraku.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Dan je posebno pogodan za početak nečeg novog. Ako ste razmišljali o promjeni posla ili karijere ili da se prebacite na drugog poslodavca ili čak započeti novu vezu, onda je ovaj dan savršen za to. Čak i ako vam se potez čini riskantnim, riskirajte i vjerojatno će ispasti sjajno i upravo ono što ste trebali učiniti.

 

BLIZANCI

Dnevni horoskop: Planirate ići na visoko obrazovanje i danas ćete dobiti puno ponuda za isto od prestižnih institucija koje bi vam mogle ponuditi čak i stipendiju. Samo budite oprezni prilikom preliminarnih dogovora i prikupljanja informacija. Netko vas također pokušava iskoristiti.

 

RAK

Najbolji ste u svom humoru. Nemojte izgubiti ovaj aspekt svog karaktera koji vas drži bez napetosti u najtežim situacijama. Možda ćete sklopiti posao zbog svoje proaktivne prirode. Netko treba vaše ohrabrenje. Pogledajte oko sebe i budite mentor. Naznačeno je sretno vrijeme s bliskim i dragim osobama. Budite oprezni dok jedete ribu.

 

LAV

Dnevni horoskop:   Postoji povjerenje u zrak. Pokrenut ćete projekt na čekanju koji je ostao nedovršen. Čini se da se pojavljuju prepreke, ali one vam neće blokirati put. Bliski prijatelj će doći da vas spasi. Važna veza na poslu otvorit će vam vrata mogućnosti za razbijanje mašte. Ne okreći se natrag da kopaš po prošlosti.

 

DJEVICA

Danas su vjerojatne promjene raspoloženja, a ni vi nećete moći objasniti zašto se osjećate toliko uznemireno i kako promijeniti situaciju. Vaše neredovno ponašanje i reakcija će druge zbuniti. Međutim, ne zaboravite se držati poštenja u svim situacijama jer vam samo to može pomoći da postignete svoje ciljeve. Olako prihvatite stvari danas i ograničite se na ulogu promatrača.

VAGA

Danas možete postati emocionalni zbog određenih problema koji zahtijevaju da budete praktični. Razlikujte ono što želite i ono što je dobro za vas objektivnim pristupom! U vama se mogu uzburkati emocije što vam može dati potreban poticaj da prijeđete određene granice. Obavijestite sve o tome prije poduzimanja ovog koraka!

 

ŠKORPIJA

Dnevni horoskop:   Netko na poslu možda tiho radi protiv vas. Sumnjali ste na mnoge osobe, ali danas ćete dobiti najbolji dokaz tko vam želi nauditi. Nemojte biti prenagljeni u sukobu s ovom osobom. Stekli ste ogromnu prednost stjecanjem ovog znanja i možete ga učinkovito koristiti da zauvijek eliminirate svoje neprijatelje.

 

STRIJELAC

Dan će vjerojatno biti bogat događajima. Mogu se pojaviti okolnosti koje će vas prisiliti da se suočite s prošlim događajem koji ste izbjegavali. Morate usvojiti tolerantno stajalište kako biste se nosili s prošlom situacijom jer ste skloni biti nepotrebno strogi prema svima ヨ posebno prema sebi. Iz ovog sukoba mogu proizaći nove prilike. Krajnji rezultat će biti pozitivan.

 

JARAC

Dnevni horoskop:   Danas ćete moći napraviti prvi korak prema ispunjenju obveze ili vratiti uslugu. To može biti mentalno, financijsko ili duhovno. To ne znači da će sve vaše obveze biti podmirene danas, ali ćete osjetiti olakšanje što konačno radite nešto kako biste zapravo podmirili svoje dugove. Ovo će se pokazati vrlo korisnim za vas.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Danas ćete posvetiti puno pažnje detaljima. Vjerojatno ćete biti uključeni u detaljno planiranje projekta i bit ćete vrlo temeljiti oko toga. Osjećate se vrlo marljivo i to će se odraziti na vaš posao. Za ovo ćete također zaraditi priznanje. Nalet kreativnosti obilježit će svaki aspekt vašeg dana.

 

RIBE

Dnevni horoskop:   Vi ste raspoloženi i energični! Pozovite svoje prijatelje i priredite zabavu. Uživajući se u slavi, možda ćete biti neoprezni prema opasnosti koja vas čeka u bliskoj budućnosti! Nemojte paničariti, to ne ukazuje na štetu od strane osobe. Vaše zdravlje može biti narušeno zbog prekomjerne konzumacije obroka koje vaš želudac ne može probaviti. Stoga planirajte rutinsku tjelovježbu i zadržite snagu dulje!