NEDELJNI HOROSKOP od 6. do 13. Oktobra: OVA 2 znaka će imati priliku kakva se ima samo jednom u životu…

NEDELJNI HOROSKOP od 6. do 13. Oktobra: OVA 2 znaka će imati priliku kakva se ima samo jednom u životu…

4 listopada, 2023 0 By Admin

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Nedeljni horoskop: Ovoga tjedna, sve je u osobnom prostoru za vas, jer se počinjete osjećati spriječeno.

Bilo da se vaš romantični partner diže na roštilju ili vam obitelj govori što da radite (kao da ste samo malo imbecilno dijete), osjećate da trebate da se svi jednostavno povuku i puste vas. Ako dođe do guranja, vrlo ćete jasno postaviti svoje granice. Shvatit će poantu, ali to neće zvučati previše lijepo.

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Nedeljni horoskop: To je to, vrijeme odluke. Sad ili nikad. Uvjeravali ste se da ste u pravu, da je vrijeme da ‘učinite glavnu stvar koju ste htjeli učiniti’ i da je vrijeme za polazak. Ovo je na tebi. Je li vrijeme za GO, ili nije vrijeme?

Jer ovo sjedenje na ogradi samo gubi vaše dragocjeno vrijeme. Pokreni se! Koliko ćeš se vremena posvetiti glumi? Misliš li da imaš zauvijek? Vrijeme je za potez.

 

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Nedeljni horoskop: Ono za čim najviše žudite ovog tjedna je ljubav i poštovanje vašeg partnera ili vaših prijatelja. Ovo vam je potrebno, a vi se mrzite jer ste toliko potrebni, što vam ne ide u prilog. Počnite graditi svoje samopoštovanje znajući da je sve u redu, točno onako kako je trenutno i da nitko nije protiv vas.

Imate ljubav i podršku onih do kojih vam je stalo. Sve ostalo je glupa igra koju igrate u svojoj glavi. Nemojte nasjedati na paranoično razmišljanje.

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Nedeljni horoskop: Pobrini se za sebe ovaj tjedan, a ako to znači ili nazvati bolestan kako bi mogao uzeti slobodan dan za mentalno zdravlje, onda to učini s povjerenjem. Vrijeme je da preuzmete kontrolu nad svojim životom i svojom sudbinom, a to ne možete učiniti ako niste dobrog zdravlja.

Palili ste mentalnu svijeću na oba kraja i ona vas počinje rušiti.

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Obožavate pažnju koju dobivate od svojih prijatelja, a ovaj će vas tjedan staviti u središte pažnje.

Očekujte gomilu ljubavi i divljenja koja će vam doći, uz malo zbrke da sve zabrljate. Iako ovaj tjedan neće biti šetnja parkom, moći ćete se iskupiti do vikenda. Očekujte fantastično vrijeme, gdje ćete opet biti u centru pažnje.

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Ovo je tjedan u kojem morate posvetiti veliku pozornost pitanjima financija. Nalazite se na ivici nečega velikog, ovo bi mogla biti investicija koja se isplati ili jednostavno ispravna odluka koja je donesena u prošlosti koja se sada predstavlja kao pozitivna prilika.

Nemojte žuriti u ništa; ispitajte sve opcije i znajte da svemir podupire svaki vaš korak.

Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Ovaj tjedan će vas imati na putovanju ili planiranju putovanja. Zabrinuti ste zbog stvari kao što su razna ograničenja i putovanja; zabrinuti ste da ćete izgubiti priliku ili još gore novac koji ste već uložili.

Ovo je pretjerano razmišljanje, ali nije istina, moći ćete ostvariti svoje planove, ali vaš će um inzistirati da vam stane na put tijekom tjedna.

 

Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Konačno, možete vidjeti izlaz iz svojih financijskih problema, i to vrlo stvaran. Da, život je bolan i izdržali ste koliko ste mogli, ali ima još toga i morate zagristi metak ako se želite doživjeti do kraja koji imate na umu.

Što će vam biti potrebno da ostvarite svoje snove? Rad, rad i još posla. Uhvati se na to.

 

Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Nećete se osjećati pod pritiskom kao prošli tjedan, već ćete osjećati olakšanje, a to vas čini genijalnijom osobom.

Na neki način, to je upravo ono što vam je trebalo da biste se osjećali ugodnije u svojoj koži. Trebao vam je manji pritisak i više prostora za maštu i kreativnost. Imat ćete ovo tijekom tjedna.

 

Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Učinili biste si veliku uslugu opuštajući se koliko god možete ovog tjedna.

Predstoji mnogo produktivnosti, ali možete si priuštiti da se opustite barem nekoliko dana, tijekom ovog tjedna, potrebna vam je. Vaš mozak je preopterećen i počinjete biti zbunjeni i uznemireni; potreban vam je mentalni odmor. Uzmi jedan. Potrebno je.

 

Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Za razliku od većine horoskopskih znakova ovdje, ovaj će tjedan za vas biti gotovo zanosan, u smislu ljubavi i romantike.

Ovo je tjedan u kojem se zaljubljujete ili obnavljate svoje zavjete. Ovaj tjedan će se dogoditi nekoliko događaja koji će vas i voljenu osobu spojiti.

Nostalgija i lijepe uspomene bit će svuda oko vas, a te će stvari donijeti vama i vašem partneru. ili prijatelji zajedno, u sreći.

 

Riba
(19. veljače – 10. ožujka)

Gledate na poteškoće ovog tjedna u smislu prijateljstava. Želiš svoje prijatelje, ali isto tako ne želiš da se izgovaraju, i iako u njihovim mislima samo ‘pričaju kao prijatelj’, ti se uistinu protiviš svemu što imaju za reći.

Kao da više volite živjeti u balonu; želite pohvale i zabavu, ali ne želite mišljenja ili dijeljenje. Ovaj tjedan je pun neželjenih savjeta koji vam dolaze na put, upravo stvari koje ne možete podnijeti.