NEDELJNI HOROSKOP od 08. do 15. aprila: OVA 2 znaka će imati priliku kakva se ima samo jednom u životu…

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Gledate na poteškoće ovog tjedna u smislu prijateljstava. Želiš svoje prijatelje, ali isto tako ne želiš da se izgovaraju, i iako u njihovim mislima samo ‘pričaju kao prijatelj’, ti se uistinu protiviš svemu što imaju za reći.

Kao da više volite živjeti u balonu; želite pohvale i zabavu, ali ne želite mišljenja ili dijeljenje. Ovaj tjedan je pun neželjenih savjeta koji vam dolaze na put, upravo stvari koje ne možete podnijeti.

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Ovoga tjedna, sve je u osobnom prostoru za vas, jer se počinjete osjećati spriječeno.

Bilo da se vaš romantični partner diže na roštilju ili vam obitelj govori što da radite (kao da ste samo malo imbecilno dijete), osjećate da trebate da se svi jednostavno povuku i puste vas. Ako dođe do guranja, vrlo ćete jasno postaviti svoje granice. Shvatit će poantu, ali to neće zvučati previše lijepo.

 

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

To je to: vrijeme odluke. Sad ili nikad. Uvjeravali ste se da ste u pravu, da je vrijeme da ‘učinite glavnu stvar koju ste htjeli učiniti’ i da je vrijeme za polazak. Ovo je na tebi. Je li vrijeme za GO, ili nije vrijeme?

Jer ovo sjedenje na ogradi samo gubi vaše dragocjeno vrijeme. Pokreni se! Koliko ćeš se vremena posvetiti glumi? Misliš li da imaš zauvijek? Vrijeme je za potez.

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Ono za čim najviše žudite ovog tjedna je ljubav i poštovanje vašeg partnera ili vaših prijatelja. Ovo vam je potrebno, a vi se mrzite jer ste toliko potrebni, što vam ne ide u prilog. Počnite graditi svoje samopoštovanje znajući da je sve u redu, točno onako kako je trenutno i da nitko nije protiv vas.

Imate ljubav i podršku onih do kojih vam je stalo. Sve ostalo je glupa igra koju igrate u svojoj glavi. Nemojte nasjedati na paranoično razmišljanje.

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Pobrini se za sebe ovaj tjedan, a ako to znači ili nazvati bolestan kako bi mogao uzeti slobodan dan za mentalno zdravlje, onda to učini s povjerenjem. Vrijeme je da preuzmete kontrolu nad svojim životom i svojom sudbinom, a to ne možete učiniti ako niste dobrog zdravlja.

Palili ste mentalnu svijeću na oba kraja i ona vas počinje rušiti.

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Obožavate pažnju koju dobivate od svojih prijatelja, a ovaj će vas tjedan staviti u središte pažnje.

Očekujte gomilu ljubavi i divljenja koja će vam doći, uz malo zbrke da sve zabrljate. Iako ovaj tjedan neće biti šetnja parkom, moći ćete se iskupiti do vikenda. Očekujte fantastično vrijeme, gdje ćete opet biti u centru pažnje.

 

Nastavak na idućoj stranici…

NEDELJNI HOROSKOP od 08. do 15. aprila: OVA 2 znaka će imati priliku kakva se ima samo jednom u životu…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top