LJUBAVNI HOROSKOP za 09. April: Žao nam je,ali ova SUBOTA će jednom znaku DONIJETI KRAJ LJUBAVNE VEZE!

OVAN

Planeti se danas poredaju kako biste se osjećali vrlo romantično i emotivno. Nedavno ste govorili o načelima ljubavi, ali sada ste spremni u potpunosti se posvetiti zahtjevima ljubavi. Ovaj poziv na akciju iz vašeg srca dolazi u vrlo kritičnom trenutku i ako želite očuvati svoje romantično partnerstvo, morate djelovati na to bez odgađanja.

 

BIK

Planete koje vladaju vašim ljubavnim životom sada su na vrhuncu. Dakle, ovo će biti uzbudljivo i strastveno vrijeme za vas. Iskoristite ovo maksimalno. Isplanirajte nešto posebno sa svojim partnerom ili ga/ju odlučite iznenaditi ekstravagantnom gestom i to će vam se vratiti s jednakim entuzijazmom. Pravo je vrijeme da posvetite potpunu pažnju svom ljubavnom životu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Stres se sve više razvijao u vašoj vezi i trudili ste se da sve iznesete na vidjelo. Vaši napori sada dolaze do izražaja i vjerojatno će se dogoditi veliki sukob. Međutim, to će konačno osloboditi sav stres i zaostalu napetost koji su zamagljivali vašu interakciju. Uz sve što je otvoreno, moći ćete donijeti neku važnu odluku u vezi s napretkom vaše veze.

 

RAK

Ovo je vrijeme za laganu zabavu. Dan je savršen za romantiku i provođenje dana u zabavnim aktivnostima sa svojim partnerom. Iako vaše brige neće magično nestati, osjećat ćete se puno lakše i moći ćete za sada odložiti svoje probleme dok uživate u ovom posebnom vremenu. Samci mogu upoznati potencijalne dugoročne partnere na društvenom skupu.

 

LAV

Danas ćete možda upoznati nekoga o kome ste sanjali. Osoba će biti zanimljiva i avanturistička poput vas. Već duže vrijeme se nadate da ćete upoznati nekog ovakvog. Iskre će poteći danas i možda ćete razmišljati o toj osobi. Nemojte zaboraviti suptilno dati nagovještaj o tome koliko volite tu osobu.

 

DJEVICA

Potrebno je danas procijeniti svoju vezu i uspostaviti neke zdrave granice. Vjerojatno ćete shvatiti da iako dajete više nego što možete; vaš partner nije zadovoljan i nastavlja zahtijevati više. Postavljanje ograničenja na te zahtjeve zapravo će ojačati vašu vezu i pomoći vam da uživate u njoj na način koji će se pokazati najboljim i za vas i za vašeg partnera.

 

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 09. April: Žao nam je,ali ova SUBOTA će jednom znaku DONIJETI KRAJ LJUBAVNE VEZE!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top