LJUBAVNI HOROSKOP za 1. Septembar: Žao nam je,ali ovaj dan će jednom znaku DONIJETI KRAJ LJUBAVNE VEZE!

LJUBAVNI HOROSKOP za 1. Septembar: Žao nam je,ali ovaj dan će jednom znaku DONIJETI KRAJ LJUBAVNE VEZE!

31 kolovoza, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Planeti se danas poredaju kako biste se osjećali vrlo romantično i emotivno. Nedavno ste govorili o načelima ljubavi, ali sada ste spremni u potpunosti se posvetiti zahtjevima ljubavi. Ovaj poziv na akciju iz vašeg srca dolazi u vrlo kritičnom trenutku i ako želite očuvati svoje romantično partnerstvo, morate djelovati na to bez odgađanja.

 

BIK

Ljubavni horoskop: Planete koje vladaju vašim ljubavnim životom sada su na vrhuncu. Dakle, ovo će biti uzbudljivo i strastveno vrijeme za vas. Iskoristite ovo maksimalno. Isplanirajte nešto posebno sa svojim partnerom ili ga/ju odlučite iznenaditi ekstravagantnom gestom i to će vam se vratiti s jednakim entuzijazmom. Pravo je vrijeme da posvetite potpunu pažnju svom ljubavnom životu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Stres se sve više razvijao u vašoj vezi i trudili ste se da sve iznesete na vidjelo. Vaši napori sada dolaze do izražaja i vjerojatno će se dogoditi veliki sukob. Međutim, to će konačno osloboditi sav stres i zaostalu napetost koji su zamagljivali vašu interakciju. Uz sve što je otvoreno, moći ćete donijeti neku važnu odluku u vezi s napretkom vaše veze.

 

RAK

Ovo je vrijeme za laganu zabavu. Dan je savršen za romantiku i provođenje dana u zabavnim aktivnostima sa svojim partnerom. Iako vaše brige neće magično nestati, osjećat ćete se puno lakše i moći ćete za sada odložiti svoje probleme dok uživate u ovom posebnom vremenu. Samci mogu upoznati potencijalne dugoročne partnere na društvenom skupu.

 

LAV

Danas ćete možda upoznati nekoga o kome ste sanjali. Osoba će biti zanimljiva i avanturistička poput vas. Već duže vrijeme se nadate da ćete upoznati nekog ovakvog. Iskre će poteći danas i možda ćete razmišljati o toj osobi. Nemojte zaboraviti suptilno dati nagovještaj o tome koliko volite tu osobu.

 

DJEVICA

Potrebno je danas procijeniti svoju vezu i uspostaviti neke zdrave granice. Vjerojatno ćete shvatiti da iako dajete više nego što možete; vaš partner nije zadovoljan i nastavlja zahtijevati više. Postavljanje ograničenja na te zahtjeve zapravo će ojačati vašu vezu i pomoći vam da uživate u njoj na način koji će se pokazati najboljim i za vas i za vašeg partnera.

VAGA

Dan je savršen za podizanje vaše veze na sljedeću razinu. Ako ste slobodni, možete odlučiti da uđete u ekskluzivnu vezu, a ako ste već mirni, ponuda za brak je u zraku. Međutim, stvari se ne mogu pomaknuti naprijed ako ne uzmete stvari u svoje ruke. Ovdje morate pokazati neku inicijativu.

 

ŠKORPIJA

Dan je posebno povoljan za samce za koje je vjerojatno da će danas upoznati nekoga posebnog tko će zauzeti istaknuto mjesto u vašem budućem životu. Ako ste već u vezi, možda ćete danas dobiti naznaku jeste li u njoj na duge staze ili ne. Vjerojatno ćete danas napraviti korak prema ozbiljnoj vezi.

 

STRIJELAC

Vaš partner surađuje i podržava. Podijelite svoje brige sa svojim dragim osobama umjesto da brige držite u sebi. To će vam biti od velike pomoći i uvelike će vam ublažiti stres. Isprobajte to uz kavu ako je to doista povezano s vašim partnerom, neće puno reagirati u javnosti pa ćete to lako izbrbljati.

 

JARAC

Možda ćete dobiti priliku da se stvarno zabavite s nekim tko vam je stvarno smiješan i prirastao vam je srcu. I takvu osobu morate odabrati da vam bude srodna duša. Nemojte se zanositi onim što vam drugi govore o odabiru idealne figure za svoje partnere. Budite realni i razumni. Ako niste zadovoljni stvarnošću, onda morate nešto učiniti u vezi s tim.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Planetarne aktivnosti donijele su burno razdoblje u vašem odnosu. Posljednjih nekoliko dana bilo je puno događaja i to vas je dovelo u obrambeno raspoloženje u kojem se samo nadate da ćete pognuti glavu i zadržati mir. Međutim, ovo je upravo vrijeme kada trebate istražiti svoj odnos u agresivnijem stilu kako biste razumjeli njegovu dubinu.

 

RIBE

Od vitalnog je značaja da sada posvetite vrijeme svojoj obitelji. Karijera i druge vanjske obzire zahtijevaju vašu pažnju. Međutim, vaš status veze postao je prilično nesiguran tijekom posljednjih nekoliko dana i imperativ je da sada njegujete svoju obitelj. Iako se može činiti da postoji neki financijski gubitak, učiniti nešto promišljeno i osjetljivo za svog partnera bit će izuzetno isplativo.