DANAS: Lav dobija zbunjujući poziv, Djevica uznemirujuće vijesti, Blizanci će upoznati osobu koja će im promijeniti život…

dnevni horoskop

OVAN

Danas biste se trebali osjećati posebno emocionalno, snažno reagirajući na gotovo svaku sliku koju vidite, bilo da se radi o fotografiji iz vijesti o ratu, grupi djece koja se igraju ili mačiću koji sjedi na pragu. Duhovno ste visoko motivirani i čeznete za saznanjem više o svjetovima izvan ovoga.

 

BIK

Praktične misli mogu biti rezultat nesvjesnih impulsa koje na površinu izvlače događaji u domu. Oslobađanje od starih trauma i fobija moglo bi rezultirati – iako biste trebali paziti da se ne zadržavate previše na njima, inače ćete ih pojačati umjesto da ih se riješite. Vaša mašta leti visoko i mogli biste je usredotočiti na uređenje svoje kuće. Antikvitete bi mogle biti posebno privlačne u ovo vrijeme.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Društveni događaji ili grupne aktivnosti mogli bi vas dovesti u kontakt s puno ljudi, kako bliskih prijatelja tako i slučajnih poznanika. U vaš život može doći nova osoba koja bi vam mogla promijeniti sve. Mogu se pojaviti problemi za koje se snažno osjećate, i vjerojatno nećete htjeti izraziti svoje mišljenje o njima. To je u redu, jer ćete vjerojatno biti vrlo taktični, a drugi će cijeniti vašu iskrenost.

 

RAK

Nedavni razvoj događaja donio je nove interese u vaš život, a kao rezultat toga, možda ozbiljno razmišljate o upisu na formalni studij koji uključuje ove predmete. Ako to stvarno želite učiniti, ovo je definitivno pravo vrijeme za početak. I drugi u vašoj zajednici možda bi htjeli učiniti isto, pa bi druženje za raspravu o ovoj temi i drugi mogli pomoći svima vama da razbistrite glavu. Knjige i časopisi također mogu biti od pomoći.

 

LAV

Kratka putovanja i dugi razgovori s posebnom osobom u vašem životu trebali bi biti na dnevnom redu za danas. Nemojte se iznenaditi ako se odlučite provozati na selo, možda isprobati neobične trgovine i rustikalne restorane. Poprilično zbunjujući telefonski poziv mogao bi doći od poznanika navečer. Čini se da vam osoba ništa ne govori, ali očekujte neku vrstu povratne informacije. Nemojte se bojati tražiti objašnjenja!

 

DJEVICA

Uznemirujuće vijesti koje primate iz daleka, možda putem faksa ili e-pošte, mogle bi vas dovesti u emocionalni vrtlog. Međutim, postoji aura nesigurnosti u vezi s onim što čujete – možda nema smisla. Prije nego što prenesete vijest ili upadnete u paniku, provjerite znate li sve činjenice. Vjerojatno ćete otkriti da je sve napuhano izvan proporcija. S obzirom na to, zaslužujete večernji izlazak. Samo naprijed!

 

Nastavak na idućoj stranici…

DANAS: Lav dobija zbunjujući poziv, Djevica uznemirujuće vijesti, Blizanci će upoznati osobu koja će im promijeniti život…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top