OVOG VIKENDA zvijezde imaju SJAJNE vijesti za OVE zodijake, a evo i kakve!-/

OVOG VIKENDA zvijezde imaju SJAJNE vijesti za OVE zodijake, a evo i kakve!-/

7 travnja, 2022 0 By Admin

VAGA

Ovaj vikend neće vam donijeti tugu, ali neće donijeti ni pretjeranu sreću. Do vas bi mogle stići lažne vijesti koje bi vas mogle na kratko uznemiriti, međutim, ubrzo ćete saznati da su to samo bile glasine i laž.

 

 

ŠKORPIJA

Nažalost, jedan stresan vikend je pred vama. Ovaj vikend donijet će vam poslovne, ali i ljubavne probleme. Nikako nećete moći biti zadovoljni situacijom, no dobra vijest je da će sve doći na svoje mjesto već početkom nove sedmice.

 

 

STRIJELAC

Vikend će djelomično ispuniti vaša očekivanja. S poslovne strane ćete biti zadovoljni, jer ćete uspjeti realizirati svoje planove, ali ljubav će donijeti manje probleme i nesuglasice. No ništa što bi trajno ostavilo traga na vašu vezu. Drugi dan vikenda ćete uspjeti rješiti sve vaše nesuglasice.

 

 

JARAC

Pred vama je težak i naporan vikend zbog brojnih obaveza, ali i zbog nepredviđenih i neočekivanih situacija. Također su mogući i ljubavni problemi. Vikend definitivno neće ispuniti vaša očekivanja.

 

 

VODOLIJA

Ako ste ovaj vikend planirali odmarati ili možda putovati, velike su šanse da će vremena za odmor biti vrlo malo. Ovog vikenda morat ćete rješavati neke stare i zaostale probleme koji više ne mogu čekati. Zvijezde otkrivaju da vam vikend neće ispuniti očekivanja.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Zvijezde vam otkrivaju da je pred vama jedan zaista lijep vikend u kojemu ćete imati na pretek razloga za sreću i radost. Ljubav također donosi radost, a za to će se najviše potruditi vaša voljena osoba, jer će vam prirediti romantično iznenađenje.

Stranice: 1 2