LJUBAVNI HOROSKOP za 2. April: Ova subota jednom znaku će donijeti LJUBAV i ROMANTIKU, a nekome RAZOČARANJE i SLOMLJENO SRCE!

ljubavni horoskop

OVAN

Ljubavni horoskop: Danas je prava eksplozija romantike, i to je nevjerojatno vatreno – vaš omiljeni kozmički stil! Položaj planeta vas tjera da žudite za dobrim vremenima i dajući vam poticaj da odete na zabavu koju zaslužujete. Bez obzira jeste li u dugoj vezi, tek se zabavljate ili još uvijek tražite partnera, ova faza je idealna da budete otvoreni i pomalo divlji. Trenutno ste željni eksperimentiranja, stoga riskirajte s nekim.

 

BIK

Ljubavni horoskop:  Očekujte neočekivano u području vaše veze danas! Položaj planeta se stidljivo smiješi impulzivnom Uranu i mogao bi vas držati na nogama. Možda ćete biti u iskušenju kontrolirati način na koji vaš ljubavnik predstavlja vašu vezu vašoj poslovičnoj publici, pogotovo ako prvo želite napraviti neke izmjene. Samo se nemojte uzrujati ako ljudi vide nešto što ste se nadali zadržati iza zavjese – svi će vas sigurno prihvatiti onakvima kakvi jeste.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Duboko ozdravljenje odnosa danas je moguće ako se udubite u detalje. Je li romantika u vašem rasporedu ili pretpostavljate da će doći sama od sebe? Planiranje ugodnih trenutaka koje ćete provesti s ljubavnikom je zdravo, čak i ako se brinete da ovom pristupu nedostaje spontanost. Možete se snažnije povezati sa svojim partnerom ako ga stavite u svoj kalendar.

 

RAK

Ljubavni horoskop: Povratak na početak može vam ponovno otvoriti srce za ljubav. Vaš bi se roditeljski uzor mogao pokazati u vašim odnosima na dubok način. Međutim, ovo bi mogao biti povoljan trenutak za nevjerojatan proboj koji će vas približiti vašem ljubavniku. Ako ste trenutno slobodni, to bi vam moglo pomoći da manifestirate odnos u kojem ćete svladati tu dinamiku odnosa. Ne morate ponavljati prošlost, ali biste je trebali ispitati.

 

LAV

Mogli biste se iznenada zateći da aktivno razmišljate o s…u, ljubavi ili romantici u naizgled neprikladnom trenutku vašeg uobičajenog dana. Danas se sve može dogoditi u bilo koje vrijeme. Neplanirani sastanak mogao bi postati novi plan koji definitivno niste očekivali. Pokušajte biti spremni na bilo koji zaokret, jer se vruće teme mogu pojaviti kada se bavite potpuno nepovezanim zadatkom.

 

DJEVICA

Ljubavni horoskop:  Ljubav je posvuda – samo si morate dopustiti da se ugodite s njom. Vaš jedini izazov je dopustiti sebi da uživate u malo zasluženog blaženstva. Vaše uživanje može biti ugroženo iskušenjem da se zapitate postoji li nešto produktivnije što biste trebali raditi sa svojim vremenom. Vjerujte da je dopuštanje sebi zarona u ljubav produktivno, kreativno i jednostavno dobro za vašu dušu!

 

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 2. April: Ova subota jednom znaku će donijeti LJUBAV i ROMANTIKU, a nekome RAZOČARANJE i SLOMLJENO SRCE!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top