LJUBAVNI HOROSKOP za 1. April: netko će se JAKO RAZOČARATI i PREKINUTI LJUBAVNU VEZU, dok će OVAJ znak ipak uspjeti spasiti svoju vezu!

ljubavni horoskop

OVAN

Ljubavni horoskop: Vašu unutarnju vatru danas raspiruju romantične avanture i ništa manje neće moći. S obzirom na položaj planeta, osvajate novi teritorij s ljubavnikom, čak i ako ne možete napustiti kuću. Ako možete učiniti nešto izvan utabanog puta, svakako riskirajte i isprobajte nešto što nikada prije niste učinili. Nova aktivnost u spavaćoj sobi, ili čak egzotični restoran za večeru, mogli bi vas natjerati da sanjate više i bolje.

 

BIK

Ljubavni horoskop:  Razmišljate jasnije nego ikad o ljubavi i romansi – ili ste barem mislili da jeste. Spremni ste za snažnu promjenu u načinu na koji shvaćate ljubav, požudu i dugoročne veze. Možda biste željeli malo pročitati o različitim vrstama partnerstava samo kako biste ih bolje razumjeli, čak i ako niste spremni promijeniti vlastitu strukturu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Vi više kontrolirate svoj ljubavni život nego što mislite. Imate prenabijenu sposobnost da se bavite romantikom točno onako kako zamišljate da bi mogla i trebala biti. Međutim, dok aktivno preuzimate odgovornost za svoju vezu, pazite da ne nadjačate svog ljubavnika i zaboravite ga pitati što želi i treba. Manje brinite o svojoj reputaciji, a više o tome što vam je značajno.

 

RAK

Ljubavni horoskop:  Očekuju vas romantične avanture. Možda biste često dopustili da vam ljubav stigne na vrata bez puno truda, ali danas biste namjerno trebali tražiti senzualna zadovoljstva iza svakog ugla. Imperativ je udovoljiti svojim čežnjama i priznati svoje želje. Ova vrsta učenja može potaknuti vašu strast. Čak i ako trenutno nemate partnera, provedite neko vrijeme razmišljajući o tome što točno želite, i to će vam uskoro doći.

 

LAV

Razgovori u vezi danas mogu brzo izbaciti iz kolosijeka – i možda ste vi taj koji stvari izbacuje iz kolosijeka. Možda ćete biti previše nepredvidljivi za svog ljubavnika. Iako je vaš znak obično poznat po tome što je prilično prizemljen i postojan, odjednom biste mogli reći nešto što vas čak i iznenadi. Iznesite istinu koja vam naelektrizira dušu, ali pokušajte ne nanijeti nikakvu ozljedu u tom procesu.

 

DJEVICA

Ljubavni horoskop:  Hrabro odlazak tamo gdje nitko drugi nije otišao u vašim vezama moglo bi biti primamljivo za vas danas. Vaša je znatiželja za svijetom potaknuta — a možda ćete vidjeti i kako vaš romantični život ima koristi kada proširite svoj um. Iako je možda lakše ostati ukorijenjen u svom ugodnom okruženju, veća je vjerojatnost da će vas prava ljubav pronaći ako se odvažite negdje gdje nikada niste bili.

 

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 1. April: netko će se JAKO RAZOČARATI i PREKINUTI LJUBAVNU VEZU, dok će OVAJ znak ipak uspjeti spasiti svoju vezu!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top