DNEVNI HOROSKOP za 2. April: Jednom znaku će se pružiti prilika da skine teret sa duše i ispravi nepravdu iz prošlosti!

dnevni horoskop

OVAN

Dnevni horoskop: Iako se osjećate pomalo preopterećeni obavezama, odugovlačenja vam neće biti na vidiku. Vaš najbolji način djelovanja bit će prestati se žaliti i nastaviti s dovršavanjem svojih zadataka. Što ih prije završite, brže ćete biti slobodni. Međutim, to ne znači da biste ih trebali završiti na nemaran način. Dajte sve od sebe i sigurno ćete ubrati plodove u budućnosti.

 

BIK

Možete razgovarati o nekoliko važnih pitanja sa svojim rođacima. Pokušajte biti ljubazni u svojim razgovorima. Ako se ne možete nositi s bilo kojom situacijom, ostavite je za sada umjesto da pretjerujete. Dolazite na okupljanja u večernjim satima ako želite razvedriti raspoloženje. Usredotočenost na pitanja vjere i duhovnosti bit će vam od koristi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Dnevni horoskop:  Uložit ćete sve napore da riješite središnji problem koji trenutno dominira vašim životom. Velike su šanse da ćete se povući iz svojih društvenih, pa čak i financijskih obveza kako biste se pobrinuli za to. Međutim, morate znati da žurba ništa neće riješiti na konstruktivan način. Strpljenje je ključ ovdje.

 

RAK

Određeni ključni planeti nižu se na takav način da će vam se pružiti rijetka prilika da se izliječite i popravite. Moći ćete priznati neku nepravdu koju ste učinili u prošlosti i moći ćete je iskupiti. Pritom ćete moći skinuti veliki teret sa svoje duše.

 

LAV

Dnevni horoskop:  Pokušajte uspostaviti partnerstvo s ljudima od moći i sličnih interesa, kao i onima koji nadopunjuju vaše sposobnosti. Malo ljudi pokušava utjecati na vas dajući lažne nade, ali ne obraćaju pažnju na ono što govore. Donesite vlastite prosudbe i pridržavajte se toga. Već dugo planirate kupiti novu kuću, možda je ovaj put možete posjedovati!

 

DJEVICA

Danas možete riskirati kupnju srećke ili kupnju. Pobjeda je sasvim očita jer će danas sreća biti na vašoj strani. Situacija može zahtijevati da budete malo asertivni sa svojim stajalištem. Vaša šutnja može biti pogrešno shvaćena i dovest će vas u sumnjivu poziciju. Zato bolje ne dopustite nikome da stvori mišljenje protiv vas.

 

Nastavak na idućoj stranici…

DNEVNI HOROSKOP za 2. April: Jednom znaku će se pružiti prilika da skine teret sa duše i ispravi nepravdu iz prošlosti!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top