DNEVNI HOROSKOP za 1. April: Djevici se sprema iznenađenje, Vagi će DOBRE VIJESTI uljepšati dan, Škorpija dolazi do NOVCA…

dnevni horoskop

OVAN

Dnevni horoskop: Danas ćete biti ispunjeni željom da nešto učinite i impresionirate druge. Moći ćete poduzeti snažne i odlučne akcije, a vaš osjećaj za vrijeme je trenutno neumoljiv. Sada ćete moći podmiriti svoje stare dugove i obveze. Možda ćete pomoći nekom vama bliskom zahvaljujući brzom razmišljanju.

 

BIK

Sada se nećete osjećati ugodno suočavajući se s nepoznatim čimbenicima. Dakle, pokušat ćete se držati provjerenih i provjerenih cesta radije nego isprobavati bilo koji eksperimentalni pristup. Danas će vam se pojaviti nove prilike, no vjerojatno ćete odabrati onu s kojom ste upoznati, a ne onu za koju se čini da nudi bolje nagrade. Iskoristite ovo vrijeme da dovršite svoje stare projekte sada.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Dnevni horoskop:  Dan će biti obilježen promjenama raspoloženja, ali sreća će vam se danas osmjehnuti. Loša strana ovoga je što se možete početi previše oslanjati na sreću. Pazite da to ne dovede do loše pripreme za vaše projekte. Materijalni dobici su vjerojatni, ali pokušajte se zaštititi od nepotrebnog trošenja. Vaša financijska sreća neće dugo trajati.

 

RAK

U ovom trenutku u vašem životu bit će neobjašnjivih događaja. Nježni osjećaji lako teku iz vas prema svima koje sretnete, posebno prema osobama suprotnog spola koje ćete jako impresionirati. Postat ćete svjesni posla koji trebate obaviti kako biste se slagali s ljudima i na radnom mjestu i kod kuće.

 

LAV

Dnevni horoskop:  Imate talentiranu i impresivnu osobnost koja će danas biti istaknuta pred svima uključujući i vaše dobronamjernike i ljude koji vam se protive! Poslušajte savjete onih bivših, a ostalo zanemarite. Starješine će vam biti tu kao podrška i dobro će vas voditi da se ponovno usredotočite na određene vrlo ključne ciljeve vašeg života.

 

DJEVICA

Danas vas sprema nekoliko iznenađenja, ali ne brinite. Svi su ugodni! Neke od stvari na koje ste dugo čekali vjerojatno će se danas ostvariti. Neki od vaših napora za koje ste mislili da su propali konačno će biti uspješni. Stoga, proslavite večeras s obitelji i prijateljima, pa čak i oni možda imaju dobre vijesti za podijeliti.

 

Nastavak na idućoj stranici…

DNEVNI HOROSKOP za 1. April: Djevici se sprema iznenađenje, Vagi će DOBRE VIJESTI uljepšati dan, Škorpija dolazi do NOVCA…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top