VIKEND LJUBAVNI HOROSKOP: U život OVOG znaka se VRAĆA BIVŠA LJUBAV, a veza OVOG znaka će doživjeti TOTALNU PROPAST i ZAVRŠITI!

OVAN

Današnji aspekti znače da ćete upoznati nekoga uzbudljivog. Ne samo da izgleda uzbudljivo, već ima i lijepu frazu i neke iznimno fascinantne ideje. Poraženi ste, toliko da vam se može pokazati teškim prestati govoriti dovoljno dugo da poslušate što imaju za reći. Što je šteta, jer možete čuti nešto u svoju korist.

 

BIK

Astralna konfiguracija danas vam stvarno pomaže da shvatite gdje je povučena granica u smislu određene bliske veze i koliko bi se granice mogle dalje proširiti ako ste vi i vaš partner (sadašnji ili budući) spremni na to. Ne morate se odlučiti za potpunu promjenu, ali ćete morati poboljšati neke od načina na koje komunicirate.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Uvijek volite izazov zagonetke, a današnja astralna konfiguracija nudi vam jednu zagonetku na koju ćete sigurno poželjeti pronaći odgovor. Radi se o određenoj osobi za koju se čini da je imuna na vaš neodoljivi šarm. Očajnički tražite način da mu se približite s namjerom da dobijete spoj. Iskoristite svoj prirodni genij da predložite put naprijed.

 

RAK

Volite da vam se tako nježno udvaraju u bilo kojoj romantičnoj situaciji i ne cijenite pristup koji ne uzima u obzir vašu osjetljivu osjetljivost. Ipak, s današnjim planetarnim usklađivanjem, možda ćete se jednom zapravo dogoditi da želite da vas odmah zavede netko nevjerojatno poseban. Zaboravit ćete svoje uobičajene standarde ponašanja u svojoj želji da doživite toplinu zagrljaja ove osobe!!

 

LAV

Ovo je rijetka prilika da popričate s voljenom osobom i saznate jeste li oboje sretni. Položaj planeta znači da bi bilo sjajno kada biste mogli biti iskreni jedni prema drugima i razgovarati o onim pitanjima koja mogu biti razlog za zabrinutost. Ako ne možete doći do srži ovih poteškoća u jednom potezu, onda samo učinite najbolje što možete.

 

DJEVICA

Nebeska atmosfera ukazuje na to da ćete prije nego što počnete uključivati ​​svoj ljubavni interes u one emocionalne eskapade u kojima toliko uživate, morati pronaći intelektualniji pristup. Možda nećete odmah zarobiti njegovo srce, ali biste mogli zarobiti njegovu maštu svojim smislom za humor i sposobnošću da govori o gotovo svim temama pod suncem.

 

Nastavak na idućoj stranici…

VIKEND LJUBAVNI HOROSKOP: U život OVOG znaka se VRAĆA BIVŠA LJUBAV, a veza OVOG znaka će doživjeti TOTALNU PROPAST i ZAVRŠITI!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top