VIKEND HOROSKOP: Evo kome zvijezde POKLANJAJU NAJVEĆU RADOST ovog vikenda, a kome FINANCIJSKU DOBIT!

OVAN

Tijekom dana moglo bi se dogoditi nešto što vas nesvjesno podsjeća na nešto neugodno što vam se dogodilo u prošlosti. Možda se ni ne sjećate današnjeg događaja, ali uspomene na događaj od davnina mogu vas mučiti tijekom dana i dovesti u vrlo loše raspoloženje. Pokušajte analizirati zašto vas ovo sjećanje toliko pogađa. Onda kad znaš, pusti to. Možda ćete se osjećati kao da vam je teška težina skinuta s ramena.

 

BIK

Glava ti je danas pomalo u oblacima. Ovo nije nužno loša stvar; to samo znači da vam je teško obaviti bilo kakav posao. Koliko god da biste radije bili negdje drugdje, stvarno morate ostati usredotočeni na projekte koji su vam pri ruci. Svakako isplanirajte strategiju izlaska iz svakodnevne rutine svog svakodnevnog života, ali nemojte očekivati ​​da ćete pobjeći danas i sutra.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ovo će sigurno biti fascinantan dan. Možda imate stranog posjetitelja koji vam ispunjava um vizijama avantura u dalekim zemljama. Svatko koga danas i sutra sretnete vjerojatno će biti zanimljiv, stoga budite osjetljivi na sve nove ljude koji uđu u vaš život. Vaša radoznalost i osjećaj za avanturu su potaknuti. Možda se odlučite na putovanje. Ako to učinite, budite spremni na romantiku. Za vas je sigurno među zvijezdama.

 

RAK

Nitko od vaših prijatelja možda danas nije kod kuće, pa vjerojatno nećete moći s njima razgovarati ili posjećivati. To bi moglo uzrokovati da se osjećate prilično usamljeno. Mogli biste se malo zamisliti i uvjeriti se da nitko više ne brine o vama. Trgnute se iz toga! Vi dobro znate da to nije slučaj. Čitajte ili gledajte videozapise dok vas netko ne nazove i hoće!

 

LAV

Vaše srce i intuicija danas i sutra će vladati mnogo više od vašeg uma. Vjeruj u ono što ti instinkti govore. Ako ste u prodajnoj profesiji, možete očekivati ​​da će narudžbe stići danas, jer vam vaša ekstrasenzorna percepcija pomaže da saznate potrebe svojih klijenata gotovo prije nego što to učine. Planirajte romantični susret s osobom koju volite i stavite svoj fokus na njega ili nju večeras.

 

DJEVICA

Vaša kreativnost je danas na vrhuncu svih vremena. Nadahnuti ste da se upustite u neke dugoročne kreativne projekte i imate energije da ih dovedete do kraja. Ovo je vrijeme za vas da napravite skok vjere i pravo uronite. Oklijevanje vas neće odvesti nikamo. Što god ste sanjali učiniti, učinite to sada.

 

Nastavak na idućoj stranici…

VIKEND HOROSKOP: Evo kome zvijezde POKLANJAJU NAJVEĆU RADOST ovog vikenda, a kome FINANCIJSKU DOBIT!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top