SLOMLJENO SRCE u APRILU: OVA 2 znaka neće znati kako da podnesu LJUBAVNU BOL, neće im biti nimalo lako!

SLOMLJENO SRCE u APRILU: OVA 2 znaka neće znati kako da podnesu LJUBAVNU BOL, neće im biti nimalo lako!

24 ožujka, 2024 0 By Admin 2

Povjerenje su poklonili pogrešnoj osobi i mogu očekivati samo bol, patnju i slomljeno srce. Možda su pripadnici ova dva znaka bili previše naivni ili su samo ludo voljeli.

Kako god, bliska budućnost im donosi veliko ljubavno razočaranje i veliku bol. Nevjerica će ih pratiti dugo vremena jer neće moći shvatiti da se upravo njima dogodilo slomljeno srce.

 

ŠKORPIJA

Za ljubav ste uvijek sve činili, cijeloga sebe davali i poklanjali svoju ljubav. Na žalost, istu tu ljubav niste primali ni približno koliko ste to očekivali. Nadali ste se da će se stvari promijeniti i da će i vas netko s vremenom zavoljeti. Međutim, vama slijedi gorko razočaranje jer ćete ostati bez osobe koju volite, opet.Vama slijedi slomljeno srce.

Često se pitate da li je u vama neki problem kada ne možete zadržati osobu koju volite. Ne, nije u vama nikakav problem, vi jednostavno još niste našli pravu osobu, svoju srodnu dušu. Nema sumnje da će se to jednom i dogoditi, ali za sada ćete morati živjeti u nadi da će vaš sljedeći partner biti upravo ta, prava osoba za vas.

Vaš ljubavni partner vam nije vjeran već neko vrijeme i vi ste to saznali. To će izazvati vrlo loše stanje u kojem ćete se naći i neće vam biti nimalo lako. Nakon prvog šoka morat ćete se trgnuti i krenuti dalje jer od plakanja nećete imati puno koristi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Sigurno da oporavak neće biti lagan, ali uvijek imajte na umu da ćete jednom sigurno pronaći iskrenu ljubav, možda već u slijedećoj osobi u koju ćete se zaljubiti.

VODOLIJA

Vi ste iskrena i poštena osoba i sa tuđim osjećajima se nikada ne igrate. Nikada niste namjerno nikoga povrijedili, čak ni u mislima. Takvi ste i to isto očekujete od drugih. Međutim, nisu svi kao vi. Trenutno imate nesreću da ste sa osobom kojoj ništa ne znači slagati i prevariti bilo koga, pa čak i vas. Na žalost, vi ćete vrlo brzo osjetiti izdaju osobe koju volite i to će vam biti najgori osjećaj kojeg ste ikada doživjeli. Bit će to iskreni šok za tako iskrenu osobu poput vas.

Dešavanja pred vama neće vam lako pasti, štoviše, bit ćete vrlo utučeni i razočarani jer nečete vjerovati da se to baš vama dogodilo. Uvijek ste u potpunosti vjerovali svome partneru i zato će partnerova izdaja biti strašna za vas. Sve će se promijeniti i vaše srce će se raspuknuti od bola. Bit će teško živjeti sa spoznajom da ste izdani i izigrani. To će biti zaista teško.

Međutim, ono što je bitno za vas je to da će vam zvijezde vrlo brzo, u svoj vašoj tuzi, pokazati put i donijeti vam nešto što će promijeniti vaš život na bolje. Kada se jedna vrata zatvore, obično se neka druga, nova, otvore.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Upravo to će se i vama dogoditi jer put kojim ćete poći znaćit će samo najbolje za vas. Neka vas slomljeno srce ne uspori na tom novom i boljem putu koji vam je zapisan u zvijezdama.