SLOMLJENO SRCE u APRILU: OVA 2 znaka neće znati kako da podnesu LJUBAVNU BOL, neće im biti nimalo lako!

slomljeno srce

Povjerenje su poklonili pogrešnoj osobi i mogu očekivati samo bol, patnju i slomljeno srce. Možda su pripadnici ova dva znaka bili previše naivni ili su samo ludo voljeli.

Kako god, bliska budućnost im donosi veliko ljubavno razočaranje i veliku bol. Nevjerica će ih pratiti dugo vremena jer neće moći shvatiti da se upravo njima dogodilo slomljeno srce.

 

VAGA

Za ljubav ste uvijek sve činili, cijeloga sebe davali i poklanjali svoju ljubav. Na žalost, istu tu ljubav niste primali ni približno koliko ste to očekivali. Nadali ste se da će se stvari promijeniti i da će i vas netko s vremenom zavoljeti. Međutim, vama slijedi gorko razočaranje jer ćete ostati bez osobe koju volite, opet.Vama slijedi slomljeno srce.

Često se pitate da li je u vama neki problem kada ne možete zadržati osobu koju volite. Ne, nije u vama nikakav problem, vi jednostavno još niste našli pravu osobu, svoju srodnu dušu. Nema sumnje da će se to jednom i dogoditi, ali za sada ćete morati živjeti u nadi da će vaš sljedeći partner biti upravo ta, prava osoba za vas.

Vaš ljubavni partner vam nije vjeran već neko vrijeme i vi ste to saznali. To će izazvati vrlo loše stanje u kojem ćete se naći i neće vam biti nimalo lako. Nakon prvog šoka morat ćete se trgnuti i krenuti dalje jer od plakanja nećete imati puno koristi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Sigurno da oporavak neće biti lagan, ali uvijek imajte na umu da ćete jednom sigurno pronaći iskrenu ljubav, možda već u slijedećoj osobi u koju ćete se zaljubiti.

 

Nastavak na sljedećoj stranici…

SLOMLJENO SRCE u APRILU: OVA 2 znaka neće znati kako da podnesu LJUBAVNU BOL, neće im biti nimalo lako!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top