NEDELJNI HOROSKOP od 01. do 08. Aprila: Nekome naredna nedelja donosi VELIKU RADOST na koju DUGO ČEKA, a nekome susret na koji dugo čeka!

tjedan

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Željet ćete isplanirati svoj tjedan tako da uspjeh bude vaš do sljedećeg tjedna. I dok se to ne čini previše ‘u ovom trenutku’, to je ono što je potrebno kako bi se zajamčio vaš budući uspjeh. Ovaj tjedan morate se pozabaviti udarcima kako biste sami sebi pokazali s čime se možete nositi u poslu.

Pokušajte izbjeći prekomjernu potrošnju i provjerite možete li se povući na neprijateljski izraz sebe. Neka bude hladno i lagano ovaj tjedan, i moći ćete podnijeti sve što vam se nađe na putu.

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Možda ste prošli tjedan pogrešno krenuli, a na vama će sada ovisiti da ubrzate tempo. Krećete prema retrogradnosti, a sada ćete se htjeti uspostaviti; koji su tvoji ciljevi i kako ih planiraš ostvariti?

Iskoristite ovaj tjedan da se vratite na noge i usmjerite se. Vjerujte svojoj intuiciji i ostanite duhovni. Meditacija i kontemplacija savršeni su alati za vas. Koristite ih slobodno.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Ovaj tjedan sve se vrti oko posla i ne možete odlučiti je li to blagoslov ili prokletstvo. Možda vam se ukaže prilika za posao, i iako to zvuči kao sjajna ideja, otkrit ćete da ova prilika NIJE ono što ste željeli i da će u vama izazvati bijes.

Kao da se svemir petlja s vama. Daje ti ono što želiš, a onda otkriješ da je to polarna suprotnost svemu što ti treba u životu. Frustrirajući tjedan koji će biti izazovan i otvoriti oči.

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Uglavnom, ovaj tjedan vas moli da napustite prošlost. Bilo da se ta prošlost odnosi na osobu, stav ili samo na nešto za što vjerujete da je istina, a nije. Ne možete krenuti naprijed dok sami sebi ne priznate da se morate riješiti viška negativne prtljage.

Smiješno kako to radimo sami sebi, zar ne? Držimo se dragog života za one stvari koje nas vuku.

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Vaša lekcija tjedna će doći u obliku da sve ide kako treba, samo da biste shvatili da to neće uvijek biti ovako. Pod tim se misli da ćete ovaj tjedan povjerovati da ste neranjivi; da si nepobjediv i neprobojan na nevolje.

Iako vam ovaj tjedan može donijeti sreću, to je i poziv na buđenje da znate da su ovakvi tjedni rijetki i da ako želite da sreća i dalje ide, morate se potruditi da to učinite dogoditi.

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Kad bi samo mogao dobiti drugi posao, ali…ne možeš. Zapeli ste i morate smisliti način da se nosite s ovim. Prijavili ste se za ovu konkretnu djelatnost i čini se da je sve što dobivate pogoršanje.

Ovaj tjedan stvarno pokazuje tko je u vašem timu, a tko nije, i sve je više kao da nitko nije na vašoj strani. Pokušajte se povezati s idejom da život ima više od posla i da je vaš odmor jednako važan.

 

Nastavak na idućoj stranici…

NEDELJNI HOROSKOP od 01. do 08. Aprila: Nekome naredna nedelja donosi VELIKU RADOST na koju DUGO ČEKA, a nekome susret na koji dugo čeka!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top