LJUBAVNI HOROSKOP za 29. August: Jednom znaku danas slijedi TOTALNI LJUBAVNI PREOKRET na koji dugo čeka!

LJUBAVNI HOROSKOP za 29. August: Jednom znaku danas slijedi TOTALNI LJUBAVNI PREOKRET na koji dugo čeka!

28 kolovoza, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Između vas i ljubavnog partnera mogla bi se dogoditi manja svađa i/ili razdvajanje, vjerojatno zbog nečega što se čini smiješno trivijalnim. Unatoč tome, vjerojatno će vam se perut povećati do točke u kojoj se zaklinjete da više nikada ne želite vidjeti ovu osobu. Otiđite na trening ili žustru šetnju kako biste razbistrili glavu, pokrenuli endorfine i sagledali situaciju malo objektivnije. Zatim nazovite prijatelja i dogovorite se.

 

BIK

Vaša psiha je skladište za najromantičnije priče, a vi ste već danas spremni ispričati svoje. Vaše bi se skrivene moći intuicije mogle probuditi, nudeći vam trenutačno prosvjetljenje odnosa. Znati stvari prije nego što ih službeno saznate blagodat je kada je u pitanju vaš ljubavni život, ali pazite da ne zadate pretpostavke. Biti oštro svjestan nijansi ne znači da ste uvijek u pravu.

 

BLIZANCI

Ljubavni horoskop:  Nema sumnje da vrijedno radite za tu plaću. Danas počinjete osjećati stres zbog posla. Ali bradu gore. Vaš rad  proći nezapaženo. Viši službenici promatraju vaš napredak i impresionirani su vašim nedavnim nastupom. Držite nos do žrvnja i znajte da ćete na kraju biti propisno nagrađeni. Vaš bi vas rad mogao udaljiti od vašeg romantičnog partnera, pokušati provesti neko vrijeme s njim, zašto ne skuhati romantičan obrok?

 

RAK

Član vašeg kućanstva koji se oporavlja od bolesti mogao bi iznenada izraziti zahvalnost za svu pomoć koju ste pružili. Ovo bi vas moglo iznenaditi, jer vam je služenje prijateljima druga priroda, ali budite uvjereni: sve što ste učinili za ovu osobu učinilo je veliku razliku. Opustite se u spoznaji da ste voljeni, željeni i cijenjeni. Znajući to može vas održati u budućnosti.

 

LAV

Ljubavni horoskop: Čak i vaše zdrave svakodnevne navike ponekad mogu nahraniti kolotečinu u vezi. Možda ćete postati više usredotočeni na svakodnevne probleme koji se pojavljuju kada se vaše osnovne rutine presijecaju s rutinama partnera, ljubavnika koji živi ili čak novog ljubavnog interesa. Dobra vijest je da, čak i ako se osjećate frustrirano zbog poklopca paste za zube na pultu u kupaonici, možda ćete sada moći proći kroz njega i dublje se povezati.

 

DJEVICA

Danas biste mogli iznenaditi bliskog prijatelja ili ljubavnika s malim poklonom. Možda nema posebne prilike. Možda ste upravo vidjeli nešto u trgovini za što ste znali da će im se svidjeti ili što su spomenuli da žele. Ne radite to zbog zahvalnosti, ali ćete svejedno dobiti puno toga. Nemojte umanjivati ​​vlastitu dobrotu. Samo reci hvala i nastavi dalje.

VAGA

Ljubavni horoskop:  Centriranje vašeg odnosa danas ide u vašu korist. Mjesec vam može pomoći da kažete ono što mislite i mislite ono što kažete, tako da vaš ljubavnik neće propustiti ni jedan ritam! Međutim, ako zakopate ili sakrijete staru bol u korist bezbrižnog flerta, mogli biste propustiti priliku da produbite svoju vezu. Čak i ako vas to plaši, istražite sve razine svoje povezanosti.

 

ŠKORPIJA

Ljubav, kreativnost, prijateljstva – čini se da u ovom trenutku ništa ne ide onako kako biste željeli. Prijatelji i ljubavnici toliko su zaokupljeni vlastitim nevoljama da nisu dobro društvo, a kreativni sokovi jednostavno ne teku. Najbolji način djelovanja za vas danas bi mogao biti odlazak u omiljeni klub ili restoran, ručak ili piće i jednostavno sjediti sami i slušati razgovore oko sebe. Ovo bi vam moglo podići raspoloženje. Probaj!

 

STRIJELAC

Ljubavni horoskop:  Vaš romantični stil definitivno naginje tradicionalnom. Radije provodite večer s partnerom u restoranu, dobro jedući i uživajući u poticajnom razgovoru. Ali vaša prava ljubav danas bi mogla biti raspoložena za neku raznolikost. Pokušajte pronaći nešto zanimljivo i drugačije za raditi. Posjetite koncert ili idite brati jabuke. Oboje ćete uživati ​​u promjeni mjesta.

 

JARAC

Ljubav bi danas mogla teći u vaš život poput tsunamija – odjednom i pomalo neočekivano. Dodirivanje vaše mreže moglo bi vam pomoći da povećate svoje mogućnosti ako se nadate pronaći novog partnera. U međuvremenu, Mjesec vam može pomoći da prepoznate koji vas budući ljubavnik čini najsretnijim. Ako ste privrženi, savršeno je vrijeme da zakažete vrući, potpuno improvizirani spoj. Ne bojte se biti spontani.

 

VODOLIJA

Ljubavni horoskop:  Vaš društveni i romantični život mogu se spojiti na potpuno čaroban način. Postoji prekrasno, bezgranično suosjećanje koje vam je dostupno u svim vašim odnosima. Ovo je idealno za povezivanje vašeg ljubavnika s omiljenom grupom prijatelja. Ako ste bik samac, vaše veze u zajednici mogu imati romantične resurse koje ste zanemarili, iako ćete možda morati skupiti hrabrost da pitate. U suprotnom, pokušajte prijeći prstom po aplikacijama za upoznavanje – mogla bi se pojaviti srodna duša.

 

RIBE

Kreativne energije danas teku poput rijeke koja ide nizvodno. Ideje za projekte mogle bi vam stizati brzo i brzo, a vi jedva čekate da počnete s njima. Možda ćete čak i sami formulirati planove za njihovo oglašavanje nakon što budu dovršeni! Ljubav i romansa bi također trebali ići dobro za vas, jer bi intelektualne rasprave mogle zbližiti vas i sadašnjeg ili potencijalnog ljubavnog partnera. Želimo vam predivan dan i iskoristite ga na najbolji način!