LJUBAVNI HOROSKOP za 31. Mart: Jednom znaku danas slijedi TOTALNI LJUBAVNI PREOKRET na koji dugo čeka!

ljubavni horoskop

OVAN

Ljubavni horoskop: Između vas i ljubavnog partnera mogla bi se dogoditi manja svađa i/ili razdvajanje, vjerojatno zbog nečega što se čini smiješno trivijalnim. Unatoč tome, vjerojatno će vam se perut povećati do točke u kojoj se zaklinjete da više nikada ne želite vidjeti ovu osobu. Otiđite na trening ili žustru šetnju kako biste razbistrili glavu, pokrenuli endorfine i sagledali situaciju malo objektivnije. Zatim nazovite prijatelja i dogovorite se.

 

BIK

Vaša psiha je skladište za najromantičnije priče, a vi ste već danas spremni ispričati svoje. Vaše bi se skrivene moći intuicije mogle probuditi, nudeći vam trenutačno prosvjetljenje odnosa. Znati stvari prije nego što ih službeno saznate blagodat je kada je u pitanju vaš ljubavni život, ali pazite da ne zadate pretpostavke. Biti oštro svjestan nijansi ne znači da ste uvijek u pravu.

 

BLIZANCI

Ljubavni horoskop:  Nema sumnje da vrijedno radite za tu plaću. Danas počinjete osjećati stres zbog posla. Ali bradu gore. Vaš rad  proći nezapaženo. Viši službenici promatraju vaš napredak i impresionirani su vašim nedavnim nastupom. Držite nos do žrvnja i znajte da ćete na kraju biti propisno nagrađeni. Vaš bi vas rad mogao udaljiti od vašeg romantičnog partnera, pokušati provesti neko vrijeme s njim, zašto ne skuhati romantičan obrok?

 

RAK

Član vašeg kućanstva koji se oporavlja od bolesti mogao bi iznenada izraziti zahvalnost za svu pomoć koju ste pružili. Ovo bi vas moglo iznenaditi, jer vam je služenje prijateljima druga priroda, ali budite uvjereni: sve što ste učinili za ovu osobu učinilo je veliku razliku. Opustite se u spoznaji da ste voljeni, željeni i cijenjeni. Znajući to može vas održati u budućnosti.

 

LAV

Ljubavni horoskop: Čak i vaše zdrave svakodnevne navike ponekad mogu nahraniti kolotečinu u vezi. Možda ćete postati više usredotočeni na svakodnevne probleme koji se pojavljuju kada se vaše osnovne rutine presijecaju s rutinama partnera, ljubavnika koji živi ili čak novog ljubavnog interesa. Dobra vijest je da, čak i ako se osjećate frustrirano zbog poklopca paste za zube na pultu u kupaonici, možda ćete sada moći proći kroz njega i dublje se povezati.

 

DJEVICA

Danas biste mogli iznenaditi bliskog prijatelja ili ljubavnika s malim poklonom. Možda nema posebne prilike. Možda ste upravo vidjeli nešto u trgovini za što ste znali da će im se svidjeti ili što su spomenuli da žele. Ne radite to zbog zahvalnosti, ali ćete svejedno dobiti puno toga. Nemojte umanjivati ​​vlastitu dobrotu. Samo reci hvala i nastavi dalje.

 

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 31. Mart: Jednom znaku danas slijedi TOTALNI LJUBAVNI PREOKRET na koji dugo čeka!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top