LJUBAV ZA PRVE APRILSKE DANE: LJUBAVNA VEZA je MOGUĆA, ali samo ako OVAJ znak napravi PRVI KORAK, a OVAJ znak će upoznati svoju SRODNU DUŠU!

LJUBAV ZA PRVE APRILSKE DANE: LJUBAVNA VEZA je MOGUĆA, ali samo ako OVAJ znak napravi PRVI KORAK, a OVAJ znak će upoznati svoju SRODNU DUŠU!

24 ožujka, 2024 0 By Admin

OVAN

Znaš sve o ljubavi; samo je šteta što se čini da nitko drugi ne dijeli vaše stajalište. Planetarna usklađenost znači da ćete možda biti u iskušenju, samo zbog čistog užitka da budete drugačiji, da sutra proslavite svoju ljubav ili kad god vam se čini prikladnim. Ali ovo su dani u kojem će se drugi osjećati dobro, pa svojoj dragoj priredite iskreno lijepo iznenađenje.

 

BIK

Trenutna planetarna usklađenost sa sobom donosi prekrasne dane kada ćete slobodno istraživati ​​novu vezu. Netko koga ste nedavno upoznali počinje se činiti kao vrlo dobra vijest. Možda ste bili zabrinuti kada ste ga prvi put susreli kako će sve to ići, ali nakon nekog vremena shvaćate da je druženje bilo najbolja stvar.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Planetarni aspekti znače da ćete možda imati izazov da unesete entuzijazam u svoju vezu, pogotovo ako svom partneru (sadašnjem ili budućem) niste davali vrijeme i pažnju koje zaslužuju. Možda nema ništa posebno loše, osim što ste bili zaokupljeni drugim stvarima i jednostavno niste u stanju dati najbolje od sebe. Odlučite se sada promijeniti stvari.

 

RAK

Sadašnja nebeska konfiguracija može značiti da ste razmišljali da zaboravite na ljubav kada ste se prvi put probudili, sve dok niste vidjeli hrpu karata u poštanskom sandučiću. Imate sklonost da mislite divne stvari o svima osim o sebi. Ipak, pred vama je dokaz da je drugima jako stalo do vas. Iskreno ste voljeni jer uživate u dijeljenju najboljeg od sebe s drugima.

 

LAV

Ljubav je nekad gore, a nekad dolje. Planetarni aspekt znači da se može početi ljuljati u svim smjerovima, jer vi i vaš novi partner doživljavate vrhunac svih vremena samo što ste u društvu. U ovakvim trenucima život je uistinu prekrasan, jer vaši entuzijastični i zarazni osjećaji podsjećaju one oko vas na to što znači biti zaljubljen.

 

DJEVICA

Ponekad nije moguće čekati tuđi odgovor prije nego što sami poduzmete akciju. Planetarna usklađenost potiče vas da krenete prema određenom pitanju koje vašem bliskom prijatelju ili partneru možda neće biti posebno problematično. Preuzimajući inicijativu, ne samo da osiguravate da se s tim rješava, već i da je riješeno na vaše zadovoljstvo. Osjećat ćete se bolje jer ste to učinili.

VAGA

Nebesko ozračje ukazuje da možete najbolje iskoristiti priliku tako što ćete vrlo jasno izraziti svoje namjere. Poklon bi zasigurno bio prekrasna poslastica, a ima li boljeg načina da se netko osjeća dobro nego da mu poklonite nešto što će mu pomoći da shvati koliko vam je stalo. Ako je ovo ONAJ – što kažete na stvarnu predanost?

 

ŠKORPIJA

Sadašnja planetarna konfiguracija ukazuje na to da je ovo sasvim posebno vrijeme kada ljubav i romansa postaju uistinu nevjerojatna avantura. Ako ste nedavno poduzeli prve probne korake u novoj vezi, tada ćete otkriti da vas današnji dan dovodi do spoznaje da ste uspjeli privući nekoga vrlo posebnog u svoj život, a također ćete doći do nevjerojatnih otkrića.

 

STRIJELAC

Nebesko ozračje potiče promjene na sve načine, oblike i forme, a posebno u vezi s vašim osobnim odnosima. Vrijeme je da ostavite prošle obrasce i navike iza sebe i krenete u nove dimenzije i preko novih pragova u vrstu partnerstva koja će vam pomoći da evoluirate i razvijete se kao ljudsko biće. Postupno postaje jasnije razumjeti koji bi trebali biti vaši sljedeći potezi.

 

JARAC

Možda vam se ponudi prilika da se upustite u avanturu s planetarnim položajima. To će imati dubok utjecaj na vaše ideje, a također i na način na koji pristupate svojim odnosima. Možete ostati u kolotečini i dopustiti da se stvari nastave na isti stari način, ili možete odlučiti da je to to: prvi uzbudljiv dan ostatka vaše veze.

 

VODOLIJA

Ljubav je u tome da pogledate kako ste se oblikovali u prethodnim vezama i primijetite gdje ste možda pogriješili, kao i što ste radili kako treba. Planetarno usklađivanje potiče vas da više ne upadnete u iste zamke. I ako je od pomoći, čak razmislite o tome da saznate više o vama i vašim obrascima odnosa na bilo koji način.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Planetarna usklađenost znači da ćete morati biti vrlo poduzetni kako biste privukli pažnju nekoga čiji je prekrasan izgled predstavljao iskušenje od dana kada ste se upoznali. Morat ćete pronaći neki način da ga uključite u smislen razgovor ili drugu aktivnost dovoljno dugo da saznate je li ovo veza koju biste željeli produžiti.