Jednom znaku PONOS će biti PREPREKA za SREĆU, drugom LJUBOMORA, a OVOM znaku sudbina šalje SRODNU DUŠU!

Jednom znaku PONOS će biti PREPREKA za SREĆU, drugom LJUBOMORA, a OVOM znaku sudbina šalje SRODNU DUŠU!

26 siječnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Netko koga ste nekada poznavali mogao bi se danas pojaviti u vašem životu. Današnji aspekt pokazuje da, iako ovo može biti malo zapanjujuće, otkrit ćete da ste oboje naučili dosta toga otkako ste zadnji put bili u kontaktu. To bi moglo dovesti do obnove vaše veze, za koju ste mislili da je gotova.

 

BIK

Položaj planeta danas vas potiče da idete u krajnost i radite što vam je volja, bez obzira na to je li vaš trenutni ljubavni interes sretan zbog toga ili ne. Možda ćete smatrati da su ograničenja vaše uobičajene dnevne rutine danas previše dosadna, pa odlučite učiniti nešto radikalno drugačije. Zapravo, možda bi bilo dobro da pobjegnete i učinite nešto sami.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ljubav može biti divna, uzbudljiva, frustrirajuća, a ponekad i bolna, ali s današnjim planetarnim poravnanjem može se činiti najprivlačnijom i najmoćnijom silom s kojom ste već neko vrijeme računali. Samo pazite u što se možda upuštate, jer nitko nije savršen, a prije ili kasnije bit ćete prisiljeni vidjeti njihove mane. Ali ipak se zabavite.

 

RAK

Današnji položaj planeta ukazuje na to da imate priliku napraviti neke značajne promjene u vezi koja je u tijeku. Isprva bi to moglo uključivati ​​provođenje nekog vremena odvojeno jedno od drugog kako biste se ponovno povezali sa svojim unutarnjim izvorom kreativnosti; ali to će samo ojačati vašu vezu i dati vam više mogućnosti da duboko dijelite jedno s drugim na nove i divne načine.

 

LAV

Možda vam vaš spoj ove večeri neće biti posebno romantičan, ali sigurno neće biti dosadan. Današnji aspekt praktički jamči da ćete se provesti bizarno i fascinantno, a budući da će dotična osoba također pokazati veliki šarm i karizmu, možda ćete čak doći u iskušenje da ponovno ponovite iskustvo. Možda ne savršeno ljubavno zanimanje, ali će i dalje biti prekrasno društvo.

 

DJEVICA

Položaj planeta može otežati razlikovanje onoga što osjećate. S jedne strane možete biti skloni odlasku predaleko, tumačenju raspoloženja kao previše obećavajuće ili jednostavno previše zanesenom. S druge strane, možda potpuno pogrešno čitate signale. Ako je bilo koja od ovih mogućnosti problem – najbolje je pričekati dok ne saznate što osjećate.

VAGA

Možda ćete se osjećati kao da radite nešto sasvim drugačije i također prilično uzbudljivo, s današnjim položajem planeta. Što se tiče romantike, možda niste toliko strastveni kao inače, ali ćete se htjeti uključiti u aktivnosti s drugima koji dijele vaš osjećaj za avanturu i trebaju učiniti nešto drugačije i originalno. Danas se ne radi toliko o ljubavi koliko o otkrivanju nove i izazovne veze.

 

ŠKORPIJA

Planetarno poravnanje ukazuje na to da vi i vaš ljubavni interes možda ne želite napraviti kompromis na uobičajen način na koji to čine ljubavni interesi. Oboje se osjećate dinamično nabijenim i spremnim za akciju, ali ne nužno u smislu da stvari radite zajedno. Možda će vam pomoći da shvatite da vam je potreban prostor za istraživanje svoje kreativnosti, a odvojeno vrijeme može pomoći.

 

STRIJELAC

Aspekt dana znači da ćete možda morati reorganizirati svoj pristup ljubavi i romantici, možda ne zauvijek, ali svakako na jedan dan. Ako tražite nekoga posebnog, nemojte o tome ići normalnim kanalima; nećeš imati puno sreće. Pokušajte izaći na mjesta na kojima još niste bili, gdje možete upoznati ljude koji vam mogu otvoriti nove horizonte.

 

JARAC

Ako ste planirali izlazak s voljenom osobom, nemojte očekivati ​​da će sve proći glatko, jer bi današnji povoljan aspekt mogao značiti da će se dogoditi poprilično neočekivanih događaja. Međutim, ako se možete nositi s poremećajem, to zapravo neće biti loša stvar, a može biti čak i vrlo pozitivno, jer se susrećete s drugima koji bi vam mogli promijeniti život na značajan način.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Današnji aspekt potiče obilje smijeha. Ako razmišljate o tome da nekom posebnom date do znanja kako se osjećate, onda bi ovo mogao biti dobar trenutak za to. Imate vjeru i samopouzdanje da budete iskreni i otvoreni, i vrlo je vjerojatno da će oni isto osjećati prema vama. U danu vlada velika toplina i velikodušnost, stoga to iskoristite na najbolji način.

 

RIBE

Trenutna planetarna konfiguracija može ovo učiniti prilično čarobnim danom, pogotovo ako imate nekoga posebnog s kim ćete izaći na prvi spoj. Atmosfera će biti puna uzbuđenja dok započnete potpuno novu i fascinantnu romansu. Također će postojati osjećaj da ste na putovanju, te da ćete naučiti i otkriti mnoge divne nove stvari.