OVA 3 znaka će KONAČNO moći reći da im je krenulo i da im se ŽELJE POČINJU OSTVARIVATI!

OVA 3 znaka će KONAČNO moći reći da im je krenulo i da im se ŽELJE POČINJU OSTVARIVATI!

16 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Imali ste priliku probiti neke zidove i barijere koje vam već neko vrijeme crpe energiju… Ali još uvijek ne znate jesu li pravi ljudi uz vas i na koga se možete osloniti. U želji da se odmaknete daleko od određenih stvari, mogli biste zaboraviti koliko jednostavna rješenja za problem mogu biti kada ste prizemljeni i stabilni u svom zdravom položaju.

Ako odlebdite neko vrijeme, možda ćete pronaći stvari koje vas zadovoljavaju, obećavaju i nadahnjuju, ali ako se prvo ne pozabavite današnjim problemima, progonit će vas njihove sjene u danima koji dolaze.

BIK

Napredak se nalazi unutar obitelji, intimnih kontakata i toplih emocija. Neka vam stvari budu udobne i ugodne, nježno i pažljivo brinete o svojim fizičkim potrebama. Umjerenost će pomoći kod nekih prilično stresnih stanja tijela ili uma, stoga održavajte svoju rutinu u redu dok se ne osjećate dobro u svojoj koži.

Vježbajte novu vještinu, novi jezik ili nešto što će vam pomoći da bolje komunicirate s drugim ljudima. Vašu kreativnost ne smiju kočiti nepotrebni nesporazumi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ne razumijete u potpunosti nečije stvarne potrebe i instinkte, ali njihov je posao govoriti o njima i ne morate hodati po ljusci jajeta ili se osjećati krivim za probleme koji vam nikada nisu bili dobro predstavljeni.

Promijenite perspektivu, otresite se krivnje i prošlosti koja je uvijek opterećena greškama i prihvatite svoju ljudsku prirodu i svoja ljudska ograničenja dok idete dalje.

 

RAK

Mogli biste se osjećati uvjetovani ili pritisnuti najboljim mogućim namjerama nekoga tko vam je blizak. Nemojte dovoditi u pitanje predosjećaj koji vas tjera da držite distancu od određenih ljudi, ali pazite da ne propustite važne prilike zbog straha koji je ukorijenjen negdje drugdje.

Ako osjećate snažno u vezi s nečim, postavite to na čvrste temelje i tražite informacije koje će vas podržati u raspravi. Ne znate kako će se dijalozi odvijati u narednim danima.

 

LAV

U nečemu ste pogriješili, ali vrijeme je da se pomirite s vlastitim ograničenjima i konačno ih prihvatite onakvima kakvi jesu. Talenti zahtijevaju vašu usredotočenost i ako se ne okrenete da pogledate u tom smjeru, mogli biste se naći mrzovoljni ili nezadovoljni iako postoje prekrasne stvari kojima treba težiti.

Emocije ljubavi spasit će dan ako ne zatvorite svoje srce ili se ne držite zone udobnosti “normalnosti” koja se ne osjeća ispravno. Vaše srce treba da se mijenja i razvija.

 

DJEVICA

Braća Wright nikada nisu letjela zajedno tako da ako jedan od njih pogine u nesreći, drugi može nastaviti istraživanje. Kada razmišljate o mogućim posljedicama, mogli biste naletjeti na neke mračne misli i ideje da bi stvari mogle poći po zlu kada čak i ne slijedite svoju istinsku težnju za avanturom.

Pobrinite se da imate sigurnosnu kopiju i razmislite o pravom načinu implementacije prošlih znanja u nove rutine. Budućnost treba čvrste temelje, koliko god neka pitanja danas bila zbunjujuća.

VAGA

Neki su odabiri jednostavno previše stresni i nema potrebe prolaziti kroz takvu muku kada postoje jednostavniji načini za rješavanje vaše situacije. Uložite u sebe, vratite energiju koju smatrate da zaslužujete i nemojte biti definirani očekivanjima društva kada su u pitanju vaše osobne bitke.

Iako je važno ne povrijediti druge dok se krećete, još je važnije ne povrijediti sebe ili izgubiti spontanost kako biste mogli hodati po ljusci jajeta i pokušati ispuniti zahtjeve koji nikada nisu bili vaši.

 

ŠKORPIJA

Teško prihvaćate emocionalne izljeve ili rollercoasters i nećete se dobro nositi s partnerom ili bilo kim vama bliskim tko se oteo kontroli. S druge strane, morate si dati oduška, a svoje vrijeme trebate iskoristiti pametno, trčati ili se kupati, što je potrebno vašem srcu da nađe osjećaj smirenosti.

U posljednjih nekoliko mjeseci bio je veliki pritisak oko previše stvari. Ne dopustite da vas rokovi zavaraju u petlji stalno stresnog okruženja. Organizirajte odmor i pobrinite se za svoje mentalno zdravlje.

 

STRIJELAC

U 18. stoljeću ulaz u zoološki vrt u Engleskoj se plaćao za mačke i pse kojima su se hranili lavovi. Povijest se trenutno čini nemilosrdnom i prilično grubom, pogotovo ako pogledate svoja vlastita iskustva i kroz generacije koje su vam prethodile i napredovale kako bi vašu krvnu lozu doveli do ovog trenutka.

Zahvalite, odajte počast i osjetite jak vjetar u jedrima koji podržava velike snove i ideale koji su vam na dohvat ruke.

 

JARAC

Ne želite previše govoriti i trebali biste zadržati neke planove za sebe dok se ne pokrenu. Energija se lako troši na dijaloge koji nisu potrebni, a ne razumiju svi s kojima razgovarate vašu razinu predanosti.

Mogućnosti su mnoge. Nemojte ograničavati opcije previše propitivanja i razmišljanja, ni svoje ni bilo koga drugog. Umjesto toga, zadržite fokus i krećite se naprijed jedan čvrst korak po jedan.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Način na koji vidite svoje prijatelje trebao bi biti sličan načinu na koji oni vide vašu moćnu osobnost. Nepoštovanje lako prođe nezapaženo kada su veze obojene ljubavlju. Ali trebate obratiti pažnju na male signale izdaje ili nepovjerenja prije nego što sve izlijete na vidjelo.

Neki zidovi su neophodni, u određenom okruženju. Prije nego što požurite pokazati svoju istinu, pobrinite se da se osjećate sigurno i dobro u vezi sa svojim položajem i svojim cipelama.

 

RIBE

Sigurni ste dok ste u svojoj traci iu kontroliranom okruženju… Ali nemojte se osjećati tako podržano i smireno na novom i neistraženom teritoriju. Pogotovo ako je kontekst kontroliran tuđim osobnim izborima.

Nemojte prebrzo donositi zaključke ili tražiti nedostatke i pogreške kada vam je potreban trenutak da udahnete i opustite se. Držite se malo na udaljenosti i posvetite dovoljno pažnje svom tijelu i svojim instinktima prije nego što povjerite drugoj osobi.