OVA 3 znaka će KONAČNO moći reći da im se ŽELJE OSTVARUJU!

OVAN

Način na koji vidite svoje prijatelje trebao bi biti sličan načinu na koji oni vide vašu moćnu osobnost. Nepoštovanje lako prođe nezapaženo kada su veze obojene ljubavlju. Ali trebate obratiti pažnju na male signale izdaje ili nepovjerenja prije nego što sve izlijete na vidjelo.

Neki zidovi su neophodni, u određenom okruženju. Prije nego što požurite pokazati svoju istinu, pobrinite se da se osjećate sigurno i dobro u vezi sa svojim položajem i svojim cipelama.

BIK

Vjetrobranska stakla na automobilima imaju veću zaštitu od sunčevih zraka od većine krema za sunčanje. Sigurni ste dok ste u svojoj traci iu kontroliranom okruženju… Ali nemojte se osjećati tako podržano i smireno na novom i neistraženom teritoriju, pogotovo ako je kontekst kontroliran tuđim osobnim izborima.

Nemojte prebrzo donositi zaključke ili tražiti nedostatke i pogreške kada vam je potreban trenutak da udahnete i opustite se. Držite se malo na udaljenosti i posvetite dovoljno pažnje svom tijelu i svojim instinktima prije nego što povjerite drugoj osobi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Imali ste priliku probiti neke zidove i barijere koje vam već neko vrijeme crpe energiju… Ali još uvijek ne znate jesu li pravi ljudi uz vas i na koga se možete osloniti. U želji da se odmaknete daleko od određenih stvari, mogli biste zaboraviti koliko jednostavna rješenja za problem mogu biti kada ste prizemljeni i stabilni u svom zdravom položaju.

Ako odlebdite neko vrijeme, možda ćete pronaći stvari koje vas zadovoljavaju, obećavaju i nadahnjuju, ali ako se prvo ne pozabavite današnjim problemima, progonit će vas njihove sjene u danima koji dolaze.

 

RAK

Napredak se nalazi unutar obitelji, intimnih kontakata i toplih emocija. Neka vam stvari budu udobne i ugodne, nježno i pažljivo brinete o svojim fizičkim potrebama. Umjerenost će pomoći kod nekih prilično stresnih stanja tijela ili uma, stoga održavajte svoju rutinu u redu dok se ne osjećate dobro u svojoj koži.

Vježbajte novu vještinu, novi jezik ili nešto što će vam pomoći da bolje komunicirate s drugim ljudima. Vašu kreativnost ne smiju kočiti nepotrebni nesporazumi.

 

LAV

Ne razumijete u potpunosti nečije stvarne potrebe i instinkte, ali njihov je posao govoriti o njima i ne morate hodati po ljusci jajeta ili se osjećati krivim za probleme koji vam nikada nisu bili dobro predstavljeni.

Promijenite perspektivu, otresite se krivnje i prošlosti koja je uvijek opterećena greškama i prihvatite svoju ljudsku prirodu i svoja ljudska ograničenja dok idete dalje.

 

DJEVICA

Mogli biste se osjećati uvjetovani ili pritisnuti najboljim mogućim namjerama nekoga tko vam je blizak. Nemojte dovoditi u pitanje predosjećaj koji vas tjera da držite distancu od određenih ljudi, ali pazite da ne propustite važne prilike zbog straha koji je ukorijenjen negdje drugdje.

Ako osjećate snažno u vezi s nečim, postavite to na čvrste temelje i tražite informacije koje će vas podržati u raspravi. Ne znate kako će se dijalozi odvijati u narednim danima.

 

Nastavak na idućoj stranici…

OVA 3 znaka će KONAČNO moći reći da im se ŽELJE OSTVARUJU!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top