LJUBAVNI HOROSKOP za 30. Mart: Vrijeme je da OVAJ znak prizna svoje EMOCIJE jer samo tako može OSVOJITI nečije srce!

ljubavni horoskop

OVAN

Ljubavni horoskop: Stanje vaše veze u posljednje je vrijeme prilično zbunjujuće i niste bili u stanju protumačiti ili razumjeti signale koje vam partner šalje. Danas ćete prikupiti neke informacije o svom partneru koje će vam pomoći da bolje razumijete i procijenite situaciju. Možda ćete također morati poduzeti neke odlučne radnje na temelju ovih informacija, ali pazite da ostanete smireni dok donosite svoju odluku.

 

BIK

Nova i obećavajuća veza će se razviti u životu onih koji su slobodni. Međutim, ego i nedostatak dalekovidnosti će uzrokovati probleme u daljnjem njegovanju ovog odnosa. Oni također mogu uzrokovati probleme u vezi koju već imate. Potrebno je napraviti korak unatrag i dati svom partneru dovoljno prostora jer ste previše zadirali u njegov osobni prostor.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ljubavni horoskop:  Danas ćete biti logičniji i upitniji u svojim odnosima! Racionalno ponašanje s pravom osobom može biti veliki preokret i dan može izgledati kao neuspjeh koji bi inače bio sjajan! Istražite senzualnost u sebi i u svom partneru.

 

RAK

Veliki je dan; možda ćeš se vratiti svojoj bivšoj ljubavi! Imali ste određenu razliku među sobom kada ste se rastali od voljene osobe! Međutim, morate uzeti vremena da razmislite o ponovnom useljenju jer ovo nije baš dobar dan za donošenje bilo kakve odluke! Imat ćete dovoljno vremena da razradite što god imate na umu!

 

LAV

Ljubavni horoskop:   Kontradiktorne planetarne sile danas vas vuku u suprotnom smjeru. Želite poduzeti odlučnu akciju; ipak se osjećate oprezno i ​​ne želite poremetiti nikakvu ravnotežu. Rezultat ovih suprotstavljenih učinaka bit će prilično zanimljiv na vaš ljubavni život. Naučit ćete lekciju o svom partneru ili vašoj vezi koja će vam pomoći da planirate budućnost.

 

DJEVICA

Možda ćete odlučiti pokazati svoju ljubav i privrženost svom partneru ekstravagantnom i vrlo javnom gestom. Možda planirate zabavu iznenađenja u čast postignuća vašeg partnera. U izvršenju vaših planova mogu se pojaviti manje zastoje, ali vaš partner neće imati sumnje u vaše zadovoljstvo i dubinu posvećenosti njemu/njoj.

 

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 30. Mart: Vrijeme je da OVAJ znak prizna svoje EMOCIJE jer samo tako može OSVOJITI nečije srce!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top