DO KRAJA SEDMICE u život OVOG znaka ulazi PRAVA ČAROLIJA, a OVOG NOVAC i LJUBAV

OVAN

Razočaranje u istaknutu javnu osobu kojoj ste se oduvijek divili moglo bi izazvati etičku krizu. Možda ćete sumnjati u uvjerenja i vrijednosti koje ste bez sumnje prihvaćali većinu svog života. Imajte na umu da je ovo zapravo zdrav proces. Ubrzo ćete se vjerojatno pomiriti sa sobom i u međuvremenu nešto odrasti. Drži se!

 

BIK

Blagostanje je odmah iza ugla, ako već nije ovdje. Sav vaš trud će se isplatiti i to u velikoj mjeri. Može se dogoditi da veliki prijedlog bude prihvaćen na poslu ili da vam rukopis koji ste napisali postane izdavač. Vaš urođeni talent i sreća u kombinaciji donose prekrasne stvari na vaš način. Uživajte u ovoj dobrodosloj promjeni događaja!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Intenzivna strast se oslobodila u vama. Teško vam je odoljeti porivu da odvedete voljenu osobu i pobjegnete na neki napušteni otok. Dobro bi vam došao odmor od civilizacije. Ali ako baš ne možete stići do tog otoka, što kažete na stvaranje oaze u vlastitom domu? Naručite hranu iz svog omiljenog restorana, ponesite je kući i uživajte u intimnoj večeri s partnerom.

 

RAK

Nedostatak kontakta između vas i romantičnog partnera moglo bi u vama izazvati priličnu depresiju. Možda ćete doći u iskušenje da preskočite pogrešan zaključak da vaš voljeni više ne brine o vama i da vam zato telefon ne zvoni. Nemojte upasti u ovu zamku. Ako pokušate biti objektivni, shvatit ćete da to nije istina. Velika je vjerojatnost da je vaš prijatelj na neki način zadržan i da će nazvati čim se ukaže prilika.

 

LAV

U zraku je strast, a vi ste uvjereni da ste vi taj koji naelektrizira zrak oko sebe. Da budemo iskreni, ovih dana ne možete razmišljati ni o čemu drugom osim o s…su. Možda je to rezultat previše napornog rada predugo i ne odvajanja vremena da se prepusti svojoj senzualnoj strani. Pa, nema vremena kao što je sadašnjost. Zašto ne biste pozvali nekog posebnog na domaći obrok? Zapalite svijeću, otvorite bocu vina i vidite što će se dogoditi.

 

DJEVICA

Vjerojatno ćete se trenutno osjećati posebno senzualno. Odišete nekom vrstom nevinog erotizma i privlačite mnoge zadivljene poglede. Osjećate se živo i strastveno, željni da prigrlite svoj život i posebne ljude u njemu. Ovo bi bli izvrsni dani za planiranje romantične večeri kod kuće. Skuhajte fino jelo, ohladite vino, zapalite svijeće i pustite prirodi da ide svojim tokom.

 

Nastavak na idućoj stranici…

DO KRAJA SEDMICE u život OVOG znaka ulazi PRAVA ČAROLIJA, a OVOG NOVAC i LJUBAV

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top