3 znaka koji će konačno ispuniti SVE SVOJE LJUBAVNE ŽELJE i SNOVE za vrijeme konjunkture Mjeseca s Jupiterom od 2. aprila 2022.

3 znaka koji će konačno ispuniti SVE SVOJE LJUBAVNE ŽELJE i SNOVE za vrijeme konjunkture Mjeseca s Jupiterom od 2. aprila 2022.

30 ožujka, 2022 0 By Admin

2. Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Ono što ste željeli u svom ljubavnom životu je spontanost, a budući da vaš partner nije orijentiran na rizik kao vi, počeli ste smatrati da su oni sigurni, ali fini. Ne zvuči uzbudljivo, ali ova osoba se isplati držati, i vi to znate.

Ono što će povećati vašu vezu i na kraju vam dati ono što stvarno želite je Mjesec u konjunkciji s Jupiterom. Ovaj tranzit vrlo lako djeluje na vas i omogućuje vam da vidite da vaše mišljenje ili želje nisu jedini koji su važni. Ovo će vam doći kao veliko otkrivenje; ti ovdje nisi showrunner — potrebno je dvoje da bi se ovaj tango održao. Nakon što vidite da je u redu otpustiti kontrole, vidjet ćete da će sve uredno sjesti na svoje mjesto.

 

3. Vodenjak

(20. siječnja – 18. veljače)

Mjesečeva konjunkcija Jupiter nije ograničen na otvaranje uma za ljubav; zapravo, prilično je dobro i s donošenjem novca. Evo kako to dvoje stupaju u interakciju, što se vas tiče, Vodenjak: imat ćete svoju sreću od osobe s kojom ste povezani, a ono što želite je materijalističko.

Ne pretvarati vas da ste osoba koju zanima samo novac, ali novac vas sigurno čini sretnima, a to je preduvjet ako želite nastaviti ovu romansu. Pa, sretna vijest je ovdje: vaša će osoba potrošiti velike novce na vas. Očekujte zadivljujući dar, vrlo brzo. Mjesečeva konjunkcija Jupiter je velik u darovanju.

Stranice: 1 2