MAGIČNE SVIJEĆE BUDUĆNOSTI! – SVIJEĆA koju izabereš OTKRIT će ti šta te USKORO ČEKA i da li će ti SREĆA UĆI U ŽIVOT!

MAGIČNE SVIJEĆE BUDUĆNOSTI! – SVIJEĆA koju izabereš OTKRIT će ti šta te USKORO ČEKA i da li će ti SREĆA UĆI U ŽIVOT!

29 ožujka, 2022 0 By Admin

DRUGA SVIJEĆA

Ako ste odabrali drugu svijeću, ona će vam donijeti promjene na financijskom planu vašeg života. U vaš život već vrlo uskoro će doći novac. Ne možemo reći sa sigurnošću na koji točno način. Moguće da će to biti preko igara na sreću, nasljedstvo ili ćete dobiti izvrsnu poslovnu ponudu koja bi vam donosila daleko više novca nego što sada imate. U svakom slučaju novac je tu.

Osim toga, naredni period vremena bit će vrlo pogodan za razna investiranja. To bi značilo ako pravilno investirate novac, mogao bi vam se višestruko vratiti. U bliskoj budućnosti imat ćete novca više nego što to sada možete zamisliti. Riješit ćete sve vaše financijske probleme, dugove i kredite. Imat ćete novca više nego što će vam biti potrebno.

 

TREĆA SVIJEĆA

Ako ste odabrali treću svijeću, ona će vam donijeti zbivanja koja će biti vezana za vašu prošlost. Dešavanja će biti vezana za osobu koja je nekad bila dio vašeg života, ali sada nije. To može biti bivša ljubav, prijatelj ili odmetnuti član obitelji. Odnos sa tom osobom ste prekinuli na ne baš lijep način. Ta osoba vas je povrijedila, izigrala i razočarala i niste imali drugog izbora nego jednostavno nastaviti život dalje bez te osobe.

Vaši putevi će se opet sresti igrom slučaja. Osoba iz prošlosti pokazat će veliko kajanje zbog svega što je bilo i tražiti oproštaj od vas. Iako ste skeptični prema tome da se ljudi mogu promijeniti i pokajati, vama će zaista izgledati da se ta osoba iskreno kaje. Vi ćete prihvatiti izvinjenje. Vaš odnos neće biti kao što je bio nekad, ali ćete nastaviti održavati kontakt u budućnosti.

 

ČETVRTA SVIJEĆA

Ako ste izabrali četvrtu svijeću, ona označava da ste se emotivno istrošili. Svakim danom tonete sve dublje u svoj ponor i gubite smisao i želju za svime. Vjerojatno bi vas malo toga moglo usrećiti, jer ste potonuli duhom.

Bliska budućnost vam neće donijeti ništa dobroga ukoliko ne pronađete volju i motivaciju  da pokušate barem nešto promijeniti u svome životu.Ako ne možete sami, pokušajte nekoga zamoliti za pomoć. Dovoljno će biti i da vas netko sasluša, a onda će doći i pokoji dobar savjet, odnosno pomoć.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Bliska budućnost vam neće donijeti nove probleme i negativne neočekivane situacije, ali krajnje je vrijeme da se trgnete i počnete uživati u životu. Krenite od sitnica. Pokušajte.

Stranice: 1 2