HOROSKOP ZA MJESEC APRIL: OVA 3 znaka mogu se nadati DIVNIM DANIMA i POZITIVNIM PROMJENAMA – zvijezde su na njihovoj strani!

HOROSKOP ZA MJESEC APRIL: OVA 3 znaka mogu se nadati DIVNIM DANIMA i POZITIVNIM PROMJENAMA – zvijezde su na njihovoj strani!

24 ožujka, 2024 0 By Admin

OVAN

U potrebi da se osjećate kao kod kuće, mogli biste se naći da slijedite emocionalne imperative drugih ljudi kada biste zaista trebali slijediti svoje. Mnogo je pozitivnih i podržavajućih emocija i energija skrivenih u svim vrstama odnosa u vašem životu. Vidite ljepotu u malim stvarima i povežite se s onima koji se raduju vašim uspjesima.

Posljednji tjedan u mjesecu donosi izazove vašem tijelu i vašoj iskonskoj energiji i mogao bi potisnuti sukobe koji već neko vrijeme bujaju. Budite vrlo oprezni što odlučite reći i odaberite nježnost i empatiju u odnosu na svaku bitku za koju biste se inače zalagali. Iako će biti kompromisa koje ne želite napraviti, uvijek se može pronaći srednji put. Ostanite mirni opuštajući i umirujući svoje tijelo.

 

BIK

Niste sigurni treba li vas odmah postaviti na pijedestal, ali ste ponosni na svoja postignuća i sve što ste do sada učinili kako treba. Postoje brojni problemi koji služe vašem samopouzdanju u ovom trenutku, iako bi ga neke veze mogle testirati i gurnuti vas u čudne osjećaje neadekvatnosti ili da niste dovoljno dobri kada stvarno jeste.

Vaš apetit se može povećati. Budite oprezni s ugljikohidratima i pokušajte ne kompenzirati stvari koje vas čine nesretnima. Umjesto pokrivanja emocija hranom, odlučite učiniti nešto što će vas usrećiti i pomoći vam da se osjećate lijepo i podržano svojim tijelom i materijalnim svijetom.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ovaj mjesec počinje s nekim teškim problemima na stolu, emocionalnim zastojima i vezama zbog kojih se ne osjećate dobro. Ipak, uporni ste i imate dovoljno energije da vas povučete kroz bilo koji problem koji vam može stati na put. U nekim situacijama morat ćete biti žestoki i iznimno stabilni kako biste bili produktivni i brzi koliko želite.

Sačuvajte nešto za kišni dan početkom ovog mjeseca. Financije bi mogle postati stresne u posljednjih nekoliko dana mjeseca , vaša plaća može kasniti, a stabilnost poljuljana zbog neočekivanih troškova. Strah vas ne bi trebao sputavati, ali savjetuje se oprez kada su u pitanju svi materijalni i fizički problemi.

 

RAK

Stres se možda povećava čak i ako ga ne prepoznajete. Pronađite dovoljno vremena za odmor i aktivnosti koje će pomoći vašem umu da se opusti, a tijelu opusti. Mnoge ideje se vrte u vašem umu, a snovi i ideali vas pozivaju na poteze koji su instinktivni i istiniti vašem unutarnjem djetetu. Ipak, potreban je određeni oprez kako bi se pronašla prava ravnoteža između emocija i razuma.

Do kraja mjeseca osjetit ćete duboku promjenu u svojoj energiji, koja će vas tjerati naprijed ili dovesti do frustracije ako vam okolnosti stoje na putu. Ne možete biti zatvoreni ili vezani, a sve vrste ograničenja, karantene i ograničenja bit će iritantniji nego obično. Uložite svoju energiju u preuređenje i popravljanje onoga što je pokvareno ili zastarjelo u vašem domu.

 

LAV

Neke od vaših najkreativnijih ideja neće se odmah vidjeti i prepoznati. Dajte im vremena da zasjaju i pokažu se svijetu i nemojte se zadovoljiti odgovorima koji su blijedi i oduzimaju vrijednost vašem trudu. Učinili ste puno i to je vrijedno priznanja.

Nježna i zadovoljavajuća energija s početka mjeseca mogla bi naći svoje parnjake do kraja mjeseca. Ostavite si dovoljno mjesta za samoću i ne planirajte previše unaprijed. Morate biti spremni na emocionalne zastoje i probleme u vezi s kojima ste mislili da ste se već suočili. Popravite ono što je pokvareno i budite nježni prema sebi bez obzira na vanjske okolnosti i očekivanja drugih.

 

DJEVICA

Vaša razina zadovoljstva ne ovisi toliko o vanjskim okolnostima. Razmislite o vlastitim izborima i smjeru u životu u kojem se uistinu osjećate dobro ili biste se mogli zaglaviti u petlji mentalne aktivnosti iz koje vas samo skok vjere može izvući. Dobar je trenutak da učinite nešto u vezi sa svojom karijerom i svojim profesionalnim imperativima umjesto da se pristanete na manje od onoga što znate da zaslužujete.

Skromnost nije rješenje u prvih nekoliko tjedana mjeseca. Da biste došli do odgovarajuće pozicije za zdrave pregovore, trebat će vam visoko samopouzdanje i ne davati konačnu moć nijednom vanjskom autoritetu. Imate kontrolu i ako tome dodate dovoljno vizije i širine, mogli biste napredovati mnogo brže nego što biste očekivali. Prepustite se toku trenutka.

VAGA

Pobrinite se da vaši odnosi budu uravnoteženi i da nisu opterećeni krivnjom ili nepoštivanjem. Ovo je vrijeme povezivanja s drugima kada ste ranjiviji nego što se čini, dok osoba ispred vas treba svu podršku koju joj možete poslati. Pogledajte obje strane u svakoj priči i umjesto borbe za integritet, pogledajte sredinu koja se može pronaći i zadovoljiti sve uključene.

Pred vama je veliki profesionalni cilj. Proslavite svoju situaciju kada dođe pravi trenutak, ali pazite da vas emocije ne zavedu kada su u pitanju razumna pitanja. Potrebna vam je čvrsta, prizemljena pozicija, u kojoj ste stabilni i usredotočeni, znajući točno tko ste i što zaslužujete. Meditirajte i opustite grč u svom tijelu kako biste stekli mir koji tražite.

 

ŠKORPIJA

Bez veza s vanjskim svijetom i drugim ljudima bit će teško postići produktivnost koju želite. Važno je dovesti svoje probleme u red, završiti sa svim onim malim stvarima koje ste već započeli i otvoriti vrata za nova iskustva dok se organizirate i vidite koliko zapravo vremena imate.

Vaša razina energije mogla bi značajno pasti u posljednjih nekoliko dana mjeseca. Ideali koji se čine izgubljeni ili previše udaljeni da bi ih dosegli mogli bi učiniti da se osjećate nemoćno. Zapamtite da oni trebaju služiti kao motivacijsko gorivo umjesto da pokreću obrasce iz kojih se želite izvući. Pred vama je još puno toga za postići i postići.

 

STRIJELAC

Možete očekivati ​​neke teške emocionalne trenutke u prvi tjedan ili dva mjeseca, ali zadovoljstvo će doći svojim prirodnim tempom i tonom do kraja mjeseca. Spremni ste preuzeti volan i preuzeti kontrolu nad vlastitim životom, nakon dugog vremena pokušaja da ispunite očekivanja drugih ljudi. Smetnje i testovi sudbine doći će vam na putu, ali spremni ste preuzeti kontrolu.

Mali signali naklonosti sada su vrijedni. Vaša energija treba biti očuvana dok je motivacija drži visokom. Stavite to u kreativni rad, svoj profesionalni svijet i svoje pokušaje da odaberete pravi smjer za dugo vremena u budućnosti. Vrijeme je da stavite svoje ime na stvari koje su vrijedne i da vas ne stide oni koji u vas nikada nisu vjerovali.

 

JARAC

Obiteljski problemi mogu se pretvoriti u probleme s vašim partnerom ili voljenom osobom. Važno je odvojiti aspekte života koje treba pažljivo procijeniti radi zdravih granica, kako nitko ne bi bio povrijeđen izborima, riječima ili atmosferama koje dijele oni koji se okreću prosuđivanju. Ovo je trenutak višeg poziva kada svatko treba krenuti velikom cestom i shvatiti da je svaka druga osoba samo čovjek, sa svojim kvalitetama, ali i sa svojim ranama i ograničenjima.

Nostalgija će vam iscrpiti energiju ako ne budete oprezni. Držati se prošlosti nije vaš najbolji izbor u ovom trenutku, ali ako postoje konstruktivna rješenja za to, nemate razloga odstupiti. Tražite ravnotežu i pokušajte svojim emocijama dati dovoljno prostora da budu izražene i priznate, takve kakve jesu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Neke vas aktivnosti udaljavaju od komunikacije koju želite uspostaviti, ali to nije nužno loše. Naglasak koji dajete svojim konverzacijskim vještinama mogao bi se smanjiti do sredine mjeseca kako se vaši instinkti pojačavaju i postaju vaš glavni prioritet.

Dajte drugima priliku da se izraze slobodno koliko osjećate potrebu. Slušajte pažljivo, šutite kada trebate obraditi i metabolizirati izgovorene riječi i nemojte žuriti s prenagljenim zaključcima. Do kraja mjeseca mogle bi se pojaviti stresne okolnosti i trebat će vam rutina u redu. Uz neke uravnotežene navike, osjećat ćete se organizirano i stabilno na vlastitim nogama.

 

RIBE

Ne brine vas budućnost i ishod situacija koje vam drže srce na mjestu. Koliko god to moglo biti zastrašujuće, odnosi su napeti i puno je stresa i uvjetovanosti uključenih u bilo koju vrstu pomoći ili skrbi koju možda dobivate. Neka samo vrijeme i samotne odluke dobro će vam doći. Neka vaš osobni prostor bude visoko na popisu prioriteta u tjednima koji dolaze.

Kraj mjeseca donosi vam kreativnu energiju. Nemojte dopustiti da izblijede ili se udaljite od njihove zdrave manifestacije iz sumnje. Ovo nije pravi trenutak za slušanje savjeta sa strane. Iako bi vas razgovori na neki način mogli podržati, ton utječe na osjećaje koji bi vas mogli gurnuti u sumnju u sebe kada ih zaista ne bi trebalo biti. Imate važne talente za bavljenje.