LJUBAVNI HOROSKOP za 28. Mart: Konačno je došao red i na ljubavnu sreću OVOG znaka!

ljubavni horoskop

OVAN

Ljubavni horoskop: Danas ćete biti prilično agresivni u ljubavi. Samo se pobrinite da sklonite svoj ego s puta kako biste uživali u ispunjenoj vezi. Međutim, vaš partner će voljeti vaše novo jastvo i uživat će u vašem novostečenom samopouzdanju. Svakako iskoristite ovu priliku i dobro se zabavite sa svojim partnerom.

 

BIK

Vjerojatno će vas sada preplaviti brojni kontradiktorni osjećaji. Zapravo, možda će vam biti teško izabrati između više mogućih romantičnih partnera. Odgovor je svima očigledan, ali ipak ćete osjetiti kako vas suprotne struje vuku. Stoga ovo nije najbolje vrijeme za poduzimanje bilo kakvog važnog koraka u svom ljubavnom životu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ljubavni horoskop:  Danas će se dogoditi nekoliko događaja koji će vaš ljubavni život predstaviti u potpuno novom svjetlu. Možda ćete postati svjesni novih informacija ili dobiti novi uvid u karakter i želje vašeg partnera. Kao rezultat toga, ovaj dan označava prekretnicu u vašoj vezi. Potrebno je uravnotežiti vlastite želje i samopoštovanje u ophođenju s partnerom.

 

RAK

Romantična veza s kolegom stvorit će nepotrebnu napetost i poteškoće. Pokušajte držati svoj osobni život odvojen od profesionalnog života. Pokušajte se pridružiti fitness i zdravstvenom programu sa svojom voljenom osobom kako biste smanjili razinu stresa u vašoj vezi, ali i u svom umu. Ove strepnje mogu uzrokovati da patite od osjećaja nesigurnosti u vezi.

 

LAV

Ljubavni horoskop: Vrijeme nije baš povoljno za romantične aktivnosti i veze će vjerojatno zaglaviti u kolotečini. Međutim, bračni parovi možda uz malo truda mogu obnoviti svoju romansu koja blijedi. Možda osjećate da vam ljubav nameće prezahtjevne odgovornosti, ali morate biti strpljivi i tolerantni da biste se mogli izdići iznad ove privremene iritacije.

 

DJEVICA

Pravo je vrijeme da planirate velike promjene pozitivne prirode u vašoj vezi. Spremni ste podići to na sljedeću razinu, ali morate napraviti prvi korak. Prirodno ste suzdržani i to je vašeg partnera ostavilo u mraku o vašem pravom osjećaju. Samo razotkrijte svoje srce i vidjet ćete kako svo nepovjerenje nestaje iz vaše veze.

 

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 28. Mart: Konačno je došao red i na ljubavnu sreću OVOG znaka!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top