DNEVNI HOROSKOP za 22. August: Nekome će ovaj dan biti TEŽAK, ali OVOM znaku će ići sve po planu…

DNEVNI HOROSKOP za 22. August: Nekome će ovaj dan biti TEŽAK, ali OVOM znaku će ići sve po planu…

21 kolovoza, 2023 0 By Admin

OVAN

Dnevni horoskop: Pokušajte uspostaviti partnerstvo s ljudima od moći i sličnih interesa, kao i onima koji nadopunjuju vaše sposobnosti. Malo ljudi pokušava utjecati na vas dajući lažne nade, ali ne obraćaju pažnju na ono što govore. Donosite vlastite prosudbe i pridržavajte ih se. Dugo ste planirali kupiti novu kuću, možda ćete je ovaj put moći posjedovati!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Danas imate veliku sposobnost da svakog očarate. Impresionirat ćete ljude oko sebe svojom duhovitošću i gracioznošću. Osvojit ćete divljenje svih oko sebe. Iskoristite ovo sjajno razdoblje za sklapanje novih prijatelja i druženje s novim ljudima, a pred vama će se otvoriti nove mogućnosti.

 

BLIZANCI

Vjerojatno ćete potrošiti dosta na stvari poput namještaja, odjeće i kozmetike. No, moći ćete zaustaviti potrošnju samo zbog ekstravagancije. Također ćete vjerojatno pokloniti skupe darove nekome koga volite i to će se svakako cijeniti. Međutim, morate verbalizirati svoje osjećaje kako bi vaše geste postale smislenije.

 

RAK

Danas morate hitno razumjeti i ovladati umijećem balansiranja fizičke stvarnosti sa svojom vizijom. Iako su vaši planovi ambiciozni, morate razumjeti stvarne prepreke iznad ovih planova. U suprotnom, uprkos svim dobrim namjerama krećete na sudar. Također morate shvatiti da vaši planovi mogu biti u suprotnosti s onima nekoga tko je odlučan i ambiciozan poput vas.

 

LAV

Dan će započeti pozitivnom notom. Zvijezde su vam u korist, osobito tijekom prvog dijela dana. Pokušajte zakazati svoje službene aktivnosti prije podne, jer ćete tada imati veće šanse za uspjeh. Bolje je da večer ostane slobodna ili se prepustite laganim opuštajućim aktivnostima. Danas vas može posjetiti netko neočekivan.

 

DJEVICA

Danas ćete se suočiti sa značajnom interakcijom. To može imati oblik sukoba ili može biti nešto blaže. No, što god to bilo, pružit će vam mnogo razloga za razmišljanje i okupirat će vas veći dio dana. Danas nećete tolerirati ometanja. Međutim, morate shvatiti da opsjednutost ovim incidentom neće biti od velike pomoći.

VAGA

Pravo je vrijeme da svoju pozornost usmjerite na materijalističku udobnost. Uživajte u društvenom životu sada i stupite u kontakt sa starim prijateljima ili članovima obitelji s kojima se dugo niste čuli. Također ćete doživjeti promjenu u svojoj svijesti koja može doći postupno ili koja se može spustiti na vas bez upozorenja. Pametno je sada slušati svoje instinkte.

 

ŠKORPIJA

Budite prvi koji će poduzeti inicijative i bit ćete prvi koji će dobiti kredite. Samo pripazite da se ne pretjerate i ne pritiskate jako na određena pitanja od najmanje važnosti. Nemojte ozlijediti druge brisanjem nečega što im se ne sviđa! Mogu vas nenamjerno iritirati i ne shvaćajući čak ni da to zapravo rade.

 

STRIJELAC

Uživajte u komunikaciji, pa čak i na jednodnevnom izletu sa starim prijateljem i obitelji. U svom radu trebali biste se pridržavati onih metoda koje su se u prošlosti pokazale korisnima. Bolje je danas ne započinjati nikakve nove eksperimentalne stvari. Ako pokušavate dobiti posao ili projekt, držite se konvencionalnih metoda i snažno prodajte svoje ideje i sposobnosti i uspjeh će zasigurno biti vaš.

 

JARAC

Možda ćete danas biti domaćin velike konferencije ili seminara. No, male zabune s dostupnošću mjesta u željeno vrijeme mogu vas dovesti u neugodnu poziciju ispred svakog, pa ćete možda morati otkazati događaj! U takvoj situaciji morate biti hladni i nastaviti se ponašati pozitivno.

 

VODOLIJA

Danas se osjećate mnogo otvorenije od onoga što inače radite. Taktički ste se ponašali već neko vrijeme i danas bi ovo moglo djelovati pomalo zagušljivo. Vjerojatno ćete danas izbaciti neugodnu istinu i to se neće svima svidjeti. Bolje je planirati neku usamljenu aktivnost jer danas vjerojatno nećete promijeniti svoje ponašanje tako da odgovara drugima.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Očekuju vas mnoge dobre prilike. Ali zahtijevaju veliku predanost, što vam se u ovom trenutku čini nedostupnom opcijom. U redu je da ovu priliku stavite na čekanje za važan osobni događaj! Vi ste nježni u svom raspoloženju i to vam pomaže da se nježno grlite s prijateljima.