DNEVNI HOROSKOP za 29. mart: Nekome će ovaj utorak biti TEŽAK, ali OVOM znaku će ići sve po planu

dnevni horoskop

OVAN

Pokušajte uspostaviti partnerstvo s ljudima od moći i sličnih interesa, kao i onima koji nadopunjuju vaše sposobnosti. Malo ljudi pokušava utjecati na vas dajući lažne nade, ali ne obraćaju pažnju na ono što govore. Donosite vlastite prosudbe i pridržavajte ih se. Dugo ste planirali kupiti novu kuću, možda ćete je ovaj put moći posjedovati!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Danas imate veliku sposobnost da svakog očarate. Impresionirat ćete ljude oko sebe svojom duhovitošću i gracioznošću. Osvojit ćete divljenje svih oko sebe. Iskoristite ovo sjajno razdoblje za sklapanje novih prijatelja i druženje s novim ljudima, a pred vama će se otvoriti nove mogućnosti.

 

 

BLIZANCI

Vjerojatno ćete potrošiti dosta na stvari poput namještaja, odjeće i kozmetike. No, moći ćete zaustaviti potrošnju samo zbog ekstravagancije. Također ćete vjerojatno pokloniti skupe darove nekome koga volite i to će se svakako cijeniti. Međutim, morate verbalizirati svoje osjećaje kako bi vaše geste postale smislenije.

 

 

RAK

Danas morate hitno razumjeti i ovladati umijećem balansiranja fizičke stvarnosti sa svojom vizijom. Iako su vaši planovi ambiciozni, morate razumjeti stvarne prepreke iznad ovih planova. U suprotnom, uprkos svim dobrim namjerama krećete na sudar. Također morate shvatiti da vaši planovi mogu biti u suprotnosti s onima nekoga tko je odlučan i ambiciozan poput vas.

 

 

LAV

Dan će započeti pozitivnom notom. Zvijezde su vam u korist, osobito tijekom prvog dijela dana. Pokušajte zakazati svoje službene aktivnosti prije podne, jer ćete tada imati veće šanse za uspjeh. Bolje je da večer ostane slobodna ili se prepustite laganim opuštajućim aktivnostima. Danas vas može posjetiti netko neočekivan.

 

 

DJEVICA

Danas ćete se suočiti sa značajnom interakcijom. To može imati oblik sukoba ili može biti nešto blaže. No, što god to bilo, pružit će vam mnogo razloga za razmišljanje i okupirat će vas veći dio dana. Danas nećete tolerirati ometanja. Međutim, morate shvatiti da opsjednutost ovim incidentom neće biti od velike pomoći.

 

Nastavak na idućoj stranici…

DNEVNI HOROSKOP za 29. mart: Nekome će ovaj utorak biti TEŽAK, ali OVOM znaku će ići sve po planu

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top