LJUBAVNI HOROSKOP za 27. Mart: OVAJ znak mora razmisliti i odlučiti šta zeli kada je BUDUĆNOST u pitanju. Hitno!

LJUBAVNI HOROSKOP za 27. Mart: OVAJ znak mora razmisliti i odlučiti šta zeli kada je BUDUĆNOST u pitanju. Hitno!

27 ožujka, 2022 0 By Admin 2

VAGA

Primjetili ste jednu partnerovu laž i to vam ne izlazi iz glave. Namjeravate to rasčistiti sa partnerom, ali zvijezde vam savjetuju da ne brzate. Sve će se već danas rasčistiti i sve će vam biti puno jasnije. Doživjet ćete jako ugodno iznenađenje od partnera koje će objasniti njegovu malu laž.

 

 

ŠKORPIJA

Čim ste svoj ponos stavili u drugi plan, odmah se vidi pozitivna promjena u odnosu sa partnerom. Morat ćete se naučiti i prihvatiti da vaš ponos nije bitniji od vaše ljubavi. Kompromisi su ono što drže ljude zajedno, pogotovo u ljubavnoj vezi.

 

 

STRIJELAC

Vaš partner si je previše toga dopustio i vi se ne morate svaki put sa njime složiti. Zauzmite svoj stav i recite svoje mišljenje. Imate puno pravo na to.

 

 

JARAC

Razum vam govori da je sa vašom ljubavi sve u redu, ali vas muče neke sumnje i to vas dugo proganja. Danas iskoristite dan kada će zvijezde biti na vašoj strani i recite partneru što vas mući. Vidjet ćete da su vaši strahovi bili bez razloga i da vaša ljubav i dalje traje.

 

 

VODOLIJA

Danas ćete shvatiti da ste pogriješili što ste vašu voljenu osobu optužili za stvari koje nije učinila. Preostat će vam samo da ponizno molite za oproštaj i da takve stvari više ne ponavljate, za dobrobit vaše ljubavi.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Ako vam posao bude uvijek na prvom mjestu, vi ljubav nikada nećete upoznati. Posao vam je bitan, ali morate shvatiti da postoje i druge bitne stvari u životu. Pokušajte napraviti kompromis oko toga i potražite svoju sreću u ljubavi jer  sama neće doći.

Stranice: 1 2