LJUBAVNI HOROSKOP OD 28.3. do 03.04.: Evo kome će ova sedmica biti jednostavno ČAROBNA ZA LJUBAV i ISPUNJENJE SNOVA!

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Pretpostavimo da postoji nešto s čime ste se izbjegli baviti ili vidjeti u svojoj trenutnoj vezi. U tom slučaju, ovo je tjedan kada će postati toliko očito da to nećete moći učiniti. Iako vam se može činiti da vam to može otežati stvari, to je ono što trebate prijeći na sljedeći korak u životu o kojem ste sanjali.

Morate usporiti i razmisliti prije nego što krenete u akciju. Zato imajte to na umu sa svim istinama koje iskrsnu. Zatim možete planirati što je sljedeće prije nego što bilo kome objavite što namjeravate učiniti.

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Dobiti ćete nalet energije. Usredotočite se na to je li vaša trenutna veza (ili čak ljubavni interes) stvarno stvar zauvijek ili ne.

Odbacit ćete površna dobacivanja ili ‘za sada dobre veze’. Umjesto toga, tražite nekoga tko može istinski doživjeti život s vama. Želite partnera s kojim možete graciozno i ​​divlje stariti. Vrijeme je da napustite veze u zoni udobnosti kako biste mogli napraviti prostor za ono što uistinu želite u svom ljubavnom životu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Ne postoji ništa kao prava prava nevjerojatna ljubav, ali stvar je u tome da se ne možemo uvjeriti da je to ono što imamo ako ne pogodi ta mjesta u nama.

Ovaj tjedan može donijeti neke značajne istine o tome jeste li se samo zadovoljili s onim što vam je dostupno ili lako nasuprot ljubavi koja vam zapali dušu. Pazite da ne pravite kompromise u prihvaćanju nečega što uistinu nije ono što želite ili što vam se ne vidi.

Postoji razlika između zadržavanja prostora za partnera za rješavanje stvari i jednostavnog čekanja u nadi da će napraviti promjenu.

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Ovaj tjedan počinje koji nikada nećete zaboraviti, a jedini način da propustite svoju čarobnu avanturu je ignoriranje znakova.

Dakle, slušajte svoju istinu jer dolazi. Nagnite se i budite otvoreni i hrabri kada je u pitanju iskrenost, posebno ako ste se u prošlosti možda previše bojali govoriti, ali ste naučili biti hrabriji.

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Ovaj tjedan učinit ćete da se osjećate kao da morate usporiti i obratiti pažnju na ono što obično pokušavate prešutjeti ili mislite da je nevažno. Ali sada znaš bolje. Nakon što je nedavna retrogradna sezona završila, jasno je gdje trebate preuzeti veću odgovornost u svom životu, što vam omogućuje da se pokažete zdravije za odnose. Stoga se svakako prepustite stabilnosti koju vam energija nudi upravo sada jer je to prilika da izgradite temelj koji će uistinu trajati cijeli život.

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Kada rastemo i mijenjamo se, rastu i naši odnosi. Stoga ćete tijekom dana koji su pred vama biti pozvani da dublje pogledate kako ste se pojavili u vezama umjesto da samo upirete prstom u druge ljude.

Lakše je pogledati svoje bivše ili čak sadašnjeg partnera i ukazati na sve ono što ne rade, ali puno je izazovnije pogledati sebe iskreno.

Bilo da se radi o našem vlastitom nezdravom ponašanju, načinu na koji komuniciramo ili čak o onome što odlučimo prihvatiti, nikada zapravo nećemo moći stvoriti nešto drugačije ako ne posjedujemo svoj dio. Zato iskoristite ovaj tjedan i sve spoznaje koje donosi jer s druge strane može biti samo ljubav koju ste izgubili nadu da ćete je ikada pronaći.

 

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP OD 28.3. do 03.04.: Evo kome će ova sedmica biti jednostavno ČAROBNA ZA LJUBAV i ISPUNJENJE SNOVA!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top