OVA 3 znaka će imati NAJMANJE SREĆE od 28. marta pa do 3. aprila

OVA 3 znaka će imati NAJMANJE SREĆE od 28. marta pa do 3. aprila

26 ožujka, 2022 0 By Admin

2. Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Definitivno se čini da su Vatreni znakovi ti koji će biti najviše pogođeni ovotjednim teškim tranzitnim putevima, a vi, Lave, nećete pobjeći od ove mreže sukoba.

S jedne strane, osjećate se kao da ste uistinu ‘kralj svijeta’, dok s druge strane ne možete prenijeti što stvarno želite. A to je ono što leži u srcu vaše frustracije ovog tjedna. A kada počnete sumnjati u sebe, počinjete i ponižavati ljude kako biste nadoknadili svoj loš osjećaj.

Dakle, ovaj tjedan ćete se osjećati loše zbog nečega što ne možete učiniti, a sve ćete iznijeti na onoga tko vam je najbliži. Pustit ćete Krakena, pretvarati se kao da ne žalite ni za čim, a na kraju ćete se zbog svojih napora osjećati kao pravi nasilnik.

 

3. Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Ovo je jedan od onih tjedana u kojima sva vatra u Strijelcu gori tako jako – na sve pogrešne načine. Za nekoga tko je pametan i talentiran kao vi, možete biti i nagradna budala. Vaš pokušaj da nekome ‘kažete kako jest’ će vam se obiti o glavu.

Mislite da će vam to što ste pošteni pomoći u ovom slučaju. Ali ono samo pokazuje da ne možete držati svoju zamku zatvorenu i da niste naučili nikakve lekcije kada je u pitanju diskrecija.

S vama je, Strijelce, sve crno ili bijelo. A budući da ovaj tjedan ne možete pronaći sredinu, na kraju ćete se osjećati toliko polarizirano i konfliktno da veći dio ovog tjedna neće biti vrijedan ustajanja.

Stranice: 1 2