LJUBAVNI HOROSKOP za 26. August:  Nekome PROSIDBA, nekome vijest o POTOMSTVU, a OVAJ znak više neće PATITI i bit će VOLJEN!

LJUBAVNI HOROSKOP za 26. August: Nekome PROSIDBA, nekome vijest o POTOMSTVU, a OVAJ znak više neće PATITI i bit će VOLJEN!

25 kolovoza, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Preraspoređivanje odgovornosti moglo bi sada pomladiti vaš odnos. Ako trebate više kontrole, tražite je. Ako ste se do sada nosili s većinom izazova, poput upravljanja novcem i drugih velikih odluka, otpuštanje uzde može biti prilično oslobađajuće. Možda ćete se iznenaditi kada otkrijete da vam također nedostaje snažan osjećaj koji je pratio vaše terete, ali postoje i višestruki načini za postizanje sigurnosti.

 

BIK

Romantična nostalgija sada bi mogla oživjeti vaš ljubavni život.  Iako je vaš znak poznat po tome što živi u sadašnjosti, ako ne i u budućnosti, vaša bi veza vjerojatno mogla imati koristi od zdravog pregleda. Možda biste se čak htjeli usredotočiti na način na koji ste odgajani, ako sumnjate da vaš rani roditeljski obrazac utječe na vaše trenutne ili buduće izglede za partnerstvo. Nemojte se bojati osvrnuti se.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ljubavni horoskop:  Vaše romantične nade i želje mogle bi se ostvariti ako stavite pipače u svoju mrežu. Više je nego u redu kontaktirati ljude koji vas najbolje poznaju za savjete u vezi. Vrlo blizak prijatelj mogao bi spomenuti nešto što vas je davno povrijedilo, ali ovaj neprocjenjivi uvid može vas pokrenuti naprijed.

 

RAK

Žudiš za romantičnom avanturom danas, čak i ako nisi baš spreman to sebi priznati. Možete zajedno istraživati ​​nove vidike sa svog prijenosnog računala ako ne možete doslovno ići na putovanje, ali ono što vam stvarno treba je nova stimulacija. Ako želite romantiku, izbjegavajte iste stare situacije.

 

LAV

Ljubavni horoskop:  Jasno komuniciranje vaših sirovih emocija može donijeti napredak koji vaš odnos zahtijeva. Osjećat ćete se daleko manje osjetljivim ako naučite koristiti svoje riječi. Iako vaš znak ima reputaciju po naklonosti prema tihom tretmanu kada ste nezadovoljni, ovaj trenutak zahtijeva da kažete što vam je na umu, bilo da je to kritično ili čak pozitivno.

 

DJEVICA

Možda biste danas željeli iznijeti svoju vezu ili barem svoje ciljeve u vezi. Čak i ako nemate neku veliku najavu, samo priznanje gdje ste i što želite moglo bi učiniti da se osjećate odmah bolje. Uspjeh vam je važan, a obilježavanje partnerskih postignuća na tom putu može vam odmah podići samopoštovanje.

 

VAGA

Ljubavni horoskop:  Ovo je nevjerojatno romantični i potencijalno dekadentan dan. Vaša energija pulsira, zahvaljujući prisutnosti Mjeseca. Ako se trenutno ne osjećate povezanim s ovim dijelom sebe, ovo je savršena prilika da ga pokušate iskoristiti, bilo da ste slobodni ili trenutno u vezi. Iako bi preuzimanje rizika doživljavanja duboke transformacije putem vašeg s….og života moglo izazvati vaš osjećaj sigurnosti, dovoljno ste jaki da ispunite priliku.

 

ŠKORPIJA

Što više volite sebe bez isprika ili upozorenja, više ćete privući naklonost drugih. Oslanjanje na vaše bogato samopoštovanje može donijeti mnogo više povezanosti u vaš život, poput snažnog magneta. Ako ste se osjećali usamljeno – čak i unutar veze – fokusiranje na to zašto ste vrijedni ljubavi trebalo bi izliječiti vaše srce. Dajte si ovaj dar tako što ćete napisati popis svojih najslađih, najprivlačnijih kvaliteta.

 

STRIJELAC

Ljubavni horoskop:  Naučiti nešto novo moglo bi danas potpuno promijeniti vaš ljubavni život.Vjerojatno ste spremni proširiti svoje romantične horizonte. Poticanje razgovora s ljubavnikom može više ličiti na predigru, posebno kada se teme kreću nadaleko i naširoko, a osjećate se kao da upijate duboku mudrost. Slobodno ih impresionirajte svime što ste naučili!

 

JARAC

Vaši su odnosi tamo gdje je akcija danas. Bilo da idete solo ili imate ljubavnika, ovaj dio vašeg života trenutno je osvijetljen. Možda ćete razmišljati o bivšem, ili bi se on iznenada mogao pojaviti u vašim mislima ili poslati poruku. Postoji potencijal za psihičko prelijevanje, stoga budite oprezni o kome sanjarite – mogli bi se pojaviti u stvarnom životu!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Ljubavni horoskop:  Vrijeme je da se uronite u more ljubavi. Trenutno ste samo privlačniji drugima, čak i ako niste aktivno u potrazi za pažnjom. Mnogo privrženosti može doći od trenutnog partnera, novog romantičnog interesa ili čak od vašeg bivšeg. Vaše flertne vještine su također pojačane, stoga se uronite u ovaj ljubavni festival koji radi 24 sata dnevno i ne osjećajte ni trunke krivnje.

 

RIBE

Vjerojatno ne možete pomoći da se netko u vašoj sredini danas zapali. Korištenje vaših riječi za izražavanje svojih želja trebalo bi biti prirodno kao i slanje psihičkih poruka vašem ljubavniku. Čitanje u sobi može vam pomoći da znate kada se prebaciti između govora i puštanja tijela da govori.