LJUBAVNI HOROSKOP za 26. Mart: Nekome PROSIDBA, nekome vijest o POTOMSTVU, a OVAJ znak više neće PATITI i bit će VOLJEN!

ljubavni horoskop

OVAN

Ljubavni horoskop: Preraspoređivanje odgovornosti moglo bi sada pomladiti vaš odnos. Ako trebate više kontrole, tražite je. Ako ste se do sada nosili s većinom izazova, poput upravljanja novcem i drugih velikih odluka, otpuštanje uzde može biti prilično oslobađajuće. Možda ćete se iznenaditi kada otkrijete da vam također nedostaje snažan osjećaj koji je pratio vaše terete, ali postoje i višestruki načini za postizanje sigurnosti.

 

BIK

Romantična nostalgija sada bi mogla oživjeti vaš ljubavni život.  Iako je vaš znak poznat po tome što živi u sadašnjosti, ako ne i u budućnosti, vaša bi veza vjerojatno mogla imati koristi od zdravog pregleda. Možda biste se čak htjeli usredotočiti na način na koji ste odgajani, ako sumnjate da vaš rani roditeljski obrazac utječe na vaše trenutne ili buduće izglede za partnerstvo. Nemojte se bojati osvrnuti se.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ljubavni horoskop:  Vaše romantične nade i želje mogle bi se ostvariti ako stavite pipače u svoju mrežu. Više je nego u redu kontaktirati ljude koji vas najbolje poznaju za savjete u vezi. Vrlo blizak prijatelj mogao bi spomenuti nešto što vas je davno povrijedilo, ali ovaj neprocjenjivi uvid može vas pokrenuti naprijed.

 

RAK

Žudiš za romantičnom avanturom danas, čak i ako nisi baš spreman to sebi priznati. Možete zajedno istraživati ​​nove vidike sa svog prijenosnog računala ako ne možete doslovno ići na putovanje, ali ono što vam stvarno treba je nova stimulacija. Ako želite romantiku, izbjegavajte iste stare situacije.

 

LAV

Ljubavni horoskop:  Jasno komuniciranje vaših sirovih emocija može donijeti napredak koji vaš odnos zahtijeva. Osjećat ćete se daleko manje osjetljivim ako naučite koristiti svoje riječi. Iako vaš znak ima reputaciju po naklonosti prema tihom tretmanu kada ste nezadovoljni, ovaj trenutak zahtijeva da kažete što vam je na umu, bilo da je to kritično ili čak pozitivno.

 

DJEVICA

Možda biste danas željeli iznijeti svoju vezu ili barem svoje ciljeve u vezi. Čak i ako nemate neku veliku najavu, samo priznanje gdje ste i što želite moglo bi učiniti da se osjećate odmah bolje. Uspjeh vam je važan, a obilježavanje partnerskih postignuća na tom putu može vam odmah podići samopoštovanje.

 

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 26. Mart: Nekome PROSIDBA, nekome vijest o POTOMSTVU, a OVAJ znak više neće PATITI i bit će VOLJEN!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top